Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, la plecarea de la Inalta Curte: am solicitat achitarea/”DNA-ul pentru mine vrea pe viata”

Dragnea, la plecarea de la Inalta Curte: am solicitat achitarea/”DNA-ul pentru mine vrea pe viata”

Autor:

Liviu Dragnea a stat peste sase ore la Instanta Suprema, marti, la ultimul termen al dosarului cunoscut opiniei publice drept “angajari fictive la DGASPC”.

 

dragnea 2 720x384 Dragnea, la plecarea de la Inalta Curte: am solicitat achitarea/DNA ul pentru mine vrea pe viataLa plecarea de la Curtea Suprema, Dragnea si-a sustinut, o data in plus, nevinovatia. “Pentru noi cei care suntem tarati in acest proces este o experienta de viata pe care (…) nu o doresc la niciun dusman. Sunt oamnei care au fost acolo in sala care au vietile distrise (…) avand o tinta politica si anume eu. Ma simt vinovat ca de-asta sunt acei oameni  aici”, a sustinut liderul PSD.

Liviu Dragnea a demontat acuzatiile pe care i le aduc procurorii. “N-am comis absolut niciuna din presupusele fapte pe care DNA le-a aruncat in rechizitoriu. (…) Am solicitat achitarea si am mai spus ca eu muncesc in folosul comunitatii de peste 20 de ani. (…) Am avut 3 acuzatii care au fost demontate la sedinta trecuta chiar de catre cele care m-au introdus in acest dosar. (…) DNA-ul pentru mine vrea (inchisoare-n.n) pe viata. (…) Se doreste (…) sa se continue cu aceasta serie de abuzuri, (…) dar pana la urma instanta decide”, a mai afirmat Dragnea, pana sa plece de la ICCJ.


1 Comentariu la Dragnea, la plecarea de la Inalta Curte: am solicitat achitarea/”DNA-ul pentru mine vrea pe viata”

  1. cobe

    Nu stiu daca dragnea este vinovat sau johannis este vinovat,doar ca ultimul a fost salvat de stapanii care l-au numit guvernatorul coloniei,insa,ar fi necesar ca amandoi sa fie incarcerati pe viata in aceeasi celula,sau nu.Am aflat fara surprindere ca uie a taiat cresterea economica a statelor indisciplinate de sub stapanirea ei,gata,trebuie pedepsite polonia,cehia,ungaria si romania,colonii aflate la periferia uie,sau nu.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!