AcasăNewsDragnea, la mitingul de la Craiova: Iohannis este ingrozit de noi

Dragnea, la mitingul de la Craiova: Iohannis este ingrozit de noi

Urmandu-le lui Claudiu Manda, Liei Olguta Vasilescu si celorlalti pesedisti care au rostit discursuri de la tribuna instalata special pentru evenimentul de lansare a candidatilor PSD la europarlamentare, de vineri, de la Craiova, Liviu Dragnea a adus in discutie faptul ca ar fi primit mai multe mesaje de la oameni.

Unul dintre ele a sunat „Liviule, nu te lasa!”, un altul „chiar daca te aresteaza sa nu renunti, ca venim si te scoatem de acolo. Sper sa n-ajungem acolo, cu toate ca asta e dorinta de zi si noapte a lui Iohannis, pentru ca este ingrozit de noi”, din cate a invocat seful PSD.

Totodata, Dragnea a mai declarat de la acelasi microfon ca e de parere ca presedintele sa ramana in tara, nu sa plece in strainatate, cum s-a sugerat din multime, pentru ca „trebuie sa raspunda pentru casele furate”.

author avatar
Andrei Coman
183 afisari

3 COMENTARII

  1. Da ma gumatule e ingrozit de prostia pe care o emanati. Un spectacol de prost gust ca la toate parangheliile comuniste. Cu tarani adusi contra cost care nu stiau de ce au venit . Deci nivelul celor adusi , fata de nucleul din TARC unde erau varfurile de afaceri din Craiova , rudele si odraslele lor, eate asa de jos ca nici nu au putut fi instruiti. A fost o faza cand un taranus cu geaca de inlocuitori de piele dispus la vorba a fost smuls efectiv din fata reporterului de un activist zelos. Incepand cu militianul si pana la ultimul participant nu credea nimeni in ,,victoria ” lor trambitata de toate sculele din conducerea partidului cu care pana si bulgarii au inghetat relatiile, de a dat in balbaiala MitraLiera, doctorul care nu a profesat niciodata . Referitor la numar , daca au fost 10.000 de oameni au fost multi. Imaginile erau luate pe niste strazi nu asa de largi unde camasile albe se inghesuiau. Minciuni si manipulare ca in anii comunismului cand se manaca crenwrusti si se bea bere buna de doua ori pe an, 1 mai si 23 august. Iar ne aducem aminte de minciuna comunista ce a dainuit 45 de ani cum ca in 23 august 1944 a fost insurectie armata , lovitura de stat, etc. , unde cei 300 de comunisti, din care 200 erau la inchisoare au dat o lovitura ….bla, bla… Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a spus clar: ,,cum draga sa imi dau eu singur lovitura de stat”.

  2. Mutalakul nu este ingrozit decat de faptul ca nu i se mai face cadou,de stapana lui,inca un mandat de guvernator general al Coloniei,astfel este ingrozit ca nu va mai putea face plimbari pe banii fraierilor ce platesc taxe,nu va mai duce o viata la cel mai inalt lux posibil,cu paza numeroasa si multe slugi,din cauza asta el iubeste? romanii si Romania,dar mai ales pe dizidentii politici care au fost la el in vizita.Cred ca wermorel a slabit kilograme cand i s-a adus lista cu membri delegatiei din partea psd,ce grimase si reactii atipice a avut s-a vazut destul de clar,ma mir ca nu le-a trintit portile in cap,sigur nu a avut incotro,gafa ar fi fost dezastruoasa.

  3. O LUME INTREAGA E INGROZITA DE NEBUNIA SI NESABUINTA VOASTRA DE RETARDATI SI NEBUNI AJUNJI LA BUTOANELE POLITICII UNEI NATII AFALATE IN ADORMIRE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger