AcasăNewsDragnea, la Iasi: sa-i spunem lui Iohannis ca natiunea inseamna solidaritate si...

Dragnea, la Iasi: sa-i spunem lui Iohannis ca natiunea inseamna solidaritate si nu ura

Liderii PSD au venit, joi, la Iasi, la un miting la care sunt prezente cateva mii de oameni.

Adresandu-se celor prezenti la manifestarea din centrul orasului, Liviu Dragnea i-a transmis din start un mesaj presedintelui. „Romanii nu sunt de doua feluri, nu sunt unii buni si altii rai, asa cum sustine Iohannis. Nimeni nu are dreptul sa-i imparta-n tabere, sa-i invrajbeasca (….) romanii sunt toti romani, romanii sunt egali, liberi, suverani. Avem cu totii aceleasi drepturi, avem cu totii dreptul la un viitor comun- moldovenii, ardelenii, muntenii, oltenii, dobrogenii, banatenii, maramuresenii, bucovinenii toti locuitorii acestui sfant pamant. Si asta trebuie sa i-o spunem raspicat lui Iohannis si tuturor celor care vor sa ne dezbine”, si-a inceput Dragnea discursul.

Mentinandu-si tonul categoric al vocii, dar si adresantul, liderul PSD a continuat spunand: „asta-i prima lectie de patriotism pe care vreau sa i-o dam lui Iohannis, sa-i spunem ca patria inseamna pace, nu razboi (…) ca natiunea inseamna solidaritate si nu ura (…) sa-i spunem ca Romania inseamna acasa si nu interese straine”.

„Suntem cel mai mare partid din Romania (…) si suntem azi la putere pentru ca asa au hotarat alegerile (…) noi guvernam pentru romani, noi crestem pensiile, salariile, veniturile medicilor (…) investim in infrastructura locala (…) simplificam legislatia in domeniul investitiilor”, a mai sustinut Dragnea in fata sustinatorilor PSD aflati in Piata Unirii din Iasi.

524 afisari

4 COMENTARII

  1. Da deci vine jupanu scoate banu muncit din buzunar si marca ban din banu lui la pensii si salar, care conform cu inflatia sunt marite degeaba. Mama nu poata sa spuna holandezului ca vrea in Schengen ca rade de pensia ei. Are dreptate holandezu. Pe mama nu a ajutat-o americanii, mama a suportat cu capul sus 50 de ani de comunism si acum asteapta sa vada cine ai mai da din buzunar nu, de o ceapa. Pe mama nu o doare de Schengen ci vrea o ceapa care e tot mai scumpa.

  2. Bai pui de militian narod si tampit nu e vorba de nici o sinistră acțiune de EXTERMINARE politică a PSD. PUSCARIASI sau infractori CA TINE , ca Darius Vâlcov, etc ; SEMIDOCTI CA; Stefanescu, Radulescu, Nicolicea, Nicolae-soferu etc VETI AVEA succes în guvernare DOAR IN PENITENCIARE , OSPICII DE NEBUNI SAU DE BALAMUC……………….LA SIBIU S-A STABILIT DE CATRE CONDUCEARA U.E. CA TOTI CEI CA TINE SA FIE EXAMINATI CAT MAI URGENT PSIHIATRIC SI PSIHOLOGIC………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger