AcasăNewsDragnea isi face soferul deputat

Dragnea isi face soferul deputat

Tiranul Caligula poate fi invidios pe şeful PSD

Puterea, atunci cand ajunge la circumvolutiunile materiei cenusii aduce cu ea idei nastrusnice. Spre exemplu, Liviu Dragnea si-a pus pe listele deputatilor de la Bucuresti propriul sofer. Ca asa vrea muschii lui!

Tiranul Caligula poate fi invidios pe şeful PSD

Pestele de la cap se-mpute si se curata de la coada. Ca sa nu se dezminta ca om politic de vaza si nici sa lipseasca din galeria dictatorilor din toate timpurile, Liviu Dragnea s-a inscris pe linia unei celebre anecdote scrise de Pastorel Teodoreanu care suna asa: „Caligula Imperator si- facut din cal senator! – Domnul Groza, mai sinistru, si-a facut din bou – ministru!”. Si noi o continuam asa, „iara Dragnea posedat a tunat ca vrea sofer deputat”. Pentru ca asta este realitatea si purul adevar. Seful celui mai mare partid din Romania si-a pus soferul pe lista candidatilor la deputatiile de Bucuresti! Ala da viitor politician de calibru, o sa stie toate semnele de circulatie din Casa Poporului. Mai rau este insa un alt zvon generat de nemultumitii din PSD: cica pe listele din tara, Dragnea si-a pozitionat si vreo 6-7 dame care i-au ingaduit tiranului pesedist sa se bucure de ele. Intrebare: scandalul Catalina Stefanescu (plasata, elegant, in poala lui Sova) nu i-a ajuns lui Dragnea de vrea sa umple Parlamentul cu soferi si amante? Dragnea, asa se vede treaba, nu-si schimba naravul, el se mandreste cu „oamenii lui”, un pic mai valorosi decat un manunchi de praz.

author avatar
Andrei Coman
892 afisari

3 COMENTARII

  1. Pai si Dragnea tot din neamul lui manivela se trage, de ce sa ne mai miram? Poate ca asta explica si tupeul lui.

  2. Da si Alina Gorghiu si-a pus prietena cu spagutele la Teleorman, cred ca s-au in nteles intre ei

  3. In Ro continua procesul de TRANZITIE catre o directie necunoscuta. Daca in UNELE din tarile membre ale CAER , dupa incheierea razboiului rece, TRANZITIA inseamna si un progres cat de mic, in Ro efectul LOVITURII DE STAT din dec 1989 este un soi de PARALIZIE A SOCIETATII care a codus la prabusirea TARII. Economia a fost distrusa la fel si subsistemele sistemului social ca; sanatatea, invatamantul, siguranta nationala, etc .Populatia a emigrat MASIV datorita programelor criminale facute de guvernanti si Parlament. Clasa politica postcomunista este alcatuita din grupari infractionale de crima organizata numite formatiuni politice care se tot regrupeaza in stil mafiot in numele inoiri partidelor. E posibil ca la sfarsitul acestui an in Ro sa aiba loc o REVOLUTIE ADEVARATA daca PARLAMENTUL nu devine o normalitate democratica cu 300 de parlamentari INTEGRI , FARA ACUZATII PENALE SAU INFRACTIONALE, FARA BARONI SAU OLIGARHI , confor rezultatului referedumului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger