Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea invoca un “fake news” si il sageteaza din nou pe Codrin Stefanescu

Dragnea invoca un “fake news” si il sageteaza din nou pe Codrin Stefanescu

Autor:

A fost sedinta la PSD, la finele careia Liviu Dragnea a anuntat, intre altele, ca nu se face o evaluare a ministrilor, ci a indeplinirii programului de guvernare.

 

dragnea 2 350x187 Dragnea invoca un fake news si il sageteaza din nou pe Codrin StefanescuIntrebat in privinta zvonurilor privind o eventuala remaniere dupa Pasti, liderul social-democrat a dat un raspuns pe un ton categoric. “Nu, remanierile guvernamentale nu le fac unii colegi de-ai nostri la televizor sau prin cafenea (…) deci este un fake news”, a subliniat Dragnea, sustinand ca nu s-ar fi discutat pe aceasta tema nici in PSD, nici in ALDE.

Referindu-se la afirmatia facuta de Stefanescu pe aceasta tema, seful PSD i-a retezat vizibil elanul declarativ colegului sau de partid. “L-am vazut pe dl Codrin Stefanescu care spunea ca sigur ca va fi o remaniere guvernamenala. Poate in Guvernul dumnealui, in Guvernul asta nu!”, a replicat, taios, Dragnea.

Nu e prima oara, in ultimele saptamani, cand liderul PSD lanseaza sageti verbale cat se poate de evidente in directia lui Stefanescu.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!