AcasăNewsDragnea, intrebat de Kovesi: "Dar ce, suntem la Eurovision?"

Dragnea, intrebat de Kovesi: „Dar ce, suntem la Eurovision?”

Dragnea nu mai pricepe nimic

Daca tot s-a aflat, recent, cine anume va reprezenta Romania la editia din acest an a competitiei muzicale, liderul PSD a ales sa faca o trimitere la Eurovision, de aceasta data cand a fost vorba despre un subiect dintr-o cu totul alta sfera decat cea artistica.

Totul, cand a fost intrebat, luni dupa-amiaza, daca ar trebui sa o sustina Romania pe Laura Codruta Kovesi, stiut fiind faptul ca fosta sefa a DNA aspira la postul de procuror sef european. „Dar ce, suntem la Eurovision? … Nefiind Eurovision, nu vreau sa vorbesc eu despre sustinerea nimanui”, a replicat Liviu Dragnea, de la Parlament.

232 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu mi-am imaginat ca domnisoara Lascu este atat de slab pregatita in domeniul stiitelor juridice,nici daca facea la f.f.n. cursurile inferioare nu ar fi avut atatea carente grave.Cum a putut detine cele mai inalte functii in procuratura Coloniei,poate ,daiea,altfel nu se explica.Acest fenomen extraterestru s-a putut manifesta numai din cauza activitatii sportive a specimenului justitiaristico-fantasmagoric,adica a sarit in cosul de inscris in locul balonului de baschet,se vede si pe fatada ei pentru ca nu a mai cazut in picioare si nici in maini pentru ca le avea ocupate cu acea mingie.Ppttiiuu cu flegma.

  2. PUIU DE MILITIAN ARE IN CAP NUMAI BAGABONTELI SI IDIOTENII NU STIE CE E AIA O STRATEGIE DE DEZVOLTARE NATIONALA SAU SECTORIALA, CE E ALA UN PROGRAM SAU UN PLAN DE DEZVOLTARE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger