Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea intreaba cum sta ANAF-ul cu recuperarea banilor lui Iohannis, din chirie. Un prim raspuns

Dragnea intreaba cum sta ANAF-ul cu recuperarea banilor lui Iohannis, din chirie. Un prim raspuns

Autor:

In conditiile in care, intr-o declaratie sustinuta de la Parlament, in cursul zilei de joi, liderul PSD a cerut, via media, lamuriri de la seful ANAF, Ionut Misa, dar si de la ministerul condus de Eugen Teodorovici cu privire la stadiul recuperarii sumelor incasate de catre seful statului, din chirie, pentru imobilul din Sibiu, pe care l-a pierdut definitiv in instanta, Liviu Dragnea, si opinia publica in general au aflat un prim raspuns.

 

Liviu Dragnea 1 720x432 Dragnea intreaba cum sta ANAF ul cu recuperarea banilor lui Iohannis, din chirie. Un prim raspunsAcesta a venit de la ministrul Finantelor, care a anuntat, intr-o interventie telefonica la Antena3, faptul ca i-a cerut sefului ANAF-ului “sa-i prezinte o situatie” in aceasta privinta si ca va face publice detalii, dupa ce le va primi de la Fisc. Intrebat daca ANAF-ul a inceput aceasta actiune -de recuperare a chiriei-, raspunsul oficialului guvernamental a fost urmatorul: “bineinteles. Si o sa va prezint si date in acest sens (…) pentru ca toata lumea sa stie exact ce a intreprins statului pentru a recupera o astfel de suma (…)”.

Aceasta reactie a venit dupa ce al treilea om in stat si, totodata, presedinte al PSD-ului, a cerut lamuriri pe aceasta tema. “Eu il intreb si acum pe dl Misa, care este presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, daca aceasta institutie, precum si onor Ministerul de Finante, condus de dl Teodorovici, daca au de gand sa recupereze sutele de mii de euro de la presedintele Iohannis. Ii intreb acum, public. Daca au de gand (…) ii intreb si eu (…) public, pentru ca este o intrebare pusa de multe ori in studiourile de televiziune, o intrebare legitima, la care vad ca nu raspunde nimeni (…) acolo discutam de niste case obtinute prin fals si sute de mii de euro care nu se dau inapoi la statul roman”, a tunat Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!