Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, in preziua votului de investire a viitorului Executiv: speram ca UDMR sa ne sustina

Dragnea, in preziua votului de investire a viitorului Executiv: speram ca UDMR sa ne sustina

Autor:

Dupa discutiile avute la Parlament cu premierul desemnat, actualii si viitorii membri ai Executivului, dar si cu alesii PSD si ALDE, liderii celor doua partide din Coalitie au ales sa nu comenteze prea mult in momentul in care s-a dorit sa se stie cum vad critica exprimata de liderul UDMR, pe marginea programului de guvernare.  Cum ca pare a fi scris “la Ministerul Agriculturii, intre doua beri”.

 

coalitie Dragnea, in preziua votului de investire a viitorului Executiv: speram ca UDMR sa ne sustinaPrimul a fost Calin Popescu Tariceanu, care a amintit ca abia luni vor decide liderii UDMR-ului ce pozitie vor avea fata de votul de investitura a Cabinetului Dancila. “Sa stiti ca si mie-mi place din cand in cand sa folosesc expresii un pic mai tari, presa e mult mai incantata (…) nu stiu cum vor vota”, a sustinut seful ALDE.

La randul sau, Liviu Dragnea a tinut sa sublinieze ca au aparut schimbari la programul de guvernare, insa nu esentiale. “E foarte bine sa fie critic, programul de guvernare n-a suferit modificari importante, este cam acelasi care a fost votat”, a declarat liderul PSD. “Noi am avut o discutie cu grupul UDMR, s-a stabilit ca maine (…) vor decide daca sustin prin vot investitura guvernului sau nu, noi speram sa ne sustina”, a mai punctat Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!