AcasăNewsDragnea il invita pe Iohannis sa puna impreuna osul la treaba

Dragnea il invita pe Iohannis sa puna impreuna osul la treaba

Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, participa la Congresul Extraordinar in care se alege presedintele formatiunii, la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti, sambata, 20 februarie 2010. INTACT IMAGES/Jurnalul National/Karina Knapek

Liderul PSD ii propune presedintelui Iohannis sa initieze o consultare a partidelor in vederea stabilirii unei ”viziuni commune” in ceea ce priveste viitorul Europei.

Dragnea vrea sa lucreze alaturi Iohannis pentru interesul national

La doar doua zile dupa ce Victor Ponta a reprosat intregii clase politice romanesti ca se tine doar de intrigi interne marunte si ignora pericolele care planeaza asupra tarii, Liviu Dragnea da dovada ca si-a insusit critica. Concret, Dragnea l-a invitat pe Klaus Iohannis sa-si exercite functia de presedinte si sa cheme toate partidele la consultari destinate ”armonizarii pozitiilor politice” in plan extern, in asa fel incat Romania sa vorbeasca la nivelul UE pe aceeasi voce. Una puternica si coerenta, care sa se exprime impotriva scenariilor legate de o Europa cu mai multe viteze sau una cu ”cercuri concentrice”. Tot Dragnea a propus si infiintarea unui ”mecanism de lucru permanent cu reprezentanti ai tuturor partidelor parlamentare si ai Administratiei Prezidentiale”, care sa aiba ca obiectiv exact armonizarea abordarilor politice in plan extern. In plus, liderul PSD l-a asigurat pe Klaus Iohannis de totala disponibilitate a social-democratilor pentru realizarea unui ”consens politic cu privire la interesul national al Romanei in cadrul Uniunii Europene”.

author avatar
Simona Badulescu
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger