Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea il acuza pe Iohannis: Amenintare “intr-un stil mafiot” la adresa premierului

Dragnea il acuza pe Iohannis: Amenintare “intr-un stil mafiot” la adresa premierului

Autor:

Liviu Dragnea s-a oprit si in cadrul conferintei de presa de dupa Biroul politic National al PSD-ului la recenta declaratie facuta de catre seful statului adresa premierului, afirmatie considerata a fi cu iz amenintator. Chiar si asa, insa, Liviu Dragnea a tinut sa spuna ca social-democratii nu vor cere suspendarea liderului de la Cotroceni.

 

Liviu Dragnea 1 Dragnea il acuza pe Iohannis: Amenintare intr un stil mafiot la adresa premierului“In legatura cu amenintarea explicita a presedintelui Iohannis la adresa primului-ministru, dupa parerea noastra este facuta intr-un stil mafiot – in sensul ca ar face bine sa faca ce i se spune – astfel de expresii si amenintari le-am vazut prin filme”, a sustinut Dragnea, la sfarsitul sedintei Biroului Permanent National al PSD-ului, de luni, de la Parlament.

Declaratia face referire la raspunsul dat zilele trecute de catre seful statului, referitor la recenta vizita facuta de Viorica Dancila la Vatican, in cadrul careia premierul a fagaduit ca va ramane in fruntea Guvernului pana la final de mandat, in 2020, in conditiile in care presedintele i-a cerut in cateva randuri demisia. Iar Klaus Iohannis a fost intrebat daca a mai disuctat cu Dancila despre acest lucru.  “Nu am mai discutat aceste chestiuni si cred ca ar face bine sa faca ce i se spune”, a raspuns presedintele.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!