AcasăNewsDragnea ii raspunde lui Iohannis: In CEx va fi un vot politic,...

Dragnea ii raspunde lui Iohannis: In CEx va fi un vot politic, care va fi respectat

La scurta vreme dupa ce seful statului dadea de inteles nu doar ca nu e de acord ca in viitorul Guvern sa se regaseasca persoane cu probleme in Justitie, dar si ca se asteapta sa fie informat oficial despre propunerile de viitori ministri, Liviu Dragnea i-a si dat un raspuns.

„Comitetul Executiv National va vota in plen, vineri, orice propunere de membru al Guvernului, va fi un vot politic care va fi respectat”, a subliniat liderul social-democratilor.

Totodata, Dragnea s-a declarat dispus sa raspunda unei invitatii venite de la liderul de la Cotroceni, pe acest subiect. „Acum aflu ca dl presedinte a spus asta, eu am spus tot timpul raspund la orice invi de la presedinte pe tema”, a adaugat seful PSD.

Precizarile vin in contextul in care in aceste zile urmeaza sa se definitiveze structura noului Guvern, iar recent liderul PSD lasa sa se inteleaga ca nu exclude ca din viitorul Executiv sa faca parte persoane cercetate penal, intrebat cum vede aceste discutii, Klaus Iohannis a pus accent pe faptul ca la momentul de fata acestea sunt „informale”. In acest sens, presedintele a continuat spunand ca e de parere ca va fi „informat si oficial despre persoanele care vor fi propuse”, reluand ideea ca „nu au ce cauta in fruntea statului” persoanele in curs de a fi cercetate, respectiv judecate penal, sau cele care au primit condamnari penale.

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger