AcasăNewsDragnea ii da un prim raspuns lui Oprea: Nu credeam ca poate...

Dragnea ii da un prim raspuns lui Oprea: Nu credeam ca poate sa faca o asemenea greseala

Actualul numar 1 din PSD i-a dat replica fostului lider UNPR si, totodata, vicepremier in Guvernul Ponta, dupa ce Gabriel Oprea a ales ca, seara trecuta, dupa o luna perioada de tacere, sa transmita un mesaj pe o retea de socializare in care face dezvaluiri in privinta lui Dragnea.

Seful PSD a reactionat, inaintea sedintei de vineri a conducerii PSD-ului, dand de inteles ca e foarte surprins de iesirea la rampa a fostului ministru. Chiar si asa, Dragnea s-a multumit sa spuna ca asteapta sa treaca acest Congres de sambata, pentru a-si spune propria versiune asupra celor relatate de Oprea. “Am citit acest editorial al dlui Oprea si nu credeam ca poate sa faca o asemenea greseala. Dupa Congres o sa povestesc cum a fost atunci, chiar nu inteleg ce l-a apucat. Eu nu vroiam sa-mi aduc aminte despre acel episod. E cam urat pentru dumnealui si pentru SRI”, a sustinut Dragnea.

Oprea scrisese, pe facebook, faptul ca “au existat multe momente in care faptul ca a apelat la ajutorul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic si chiar personal”, exemplificand cu doua situatii – din 2004 si 2015, in ultimul caz fiind vorba despre faptul ca Dragnea l-ar fi “rugat” sa il “ajute sa fie ales presedinte PSD, in contextul in care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR (…) Liviu a ajuns presedintele PSD si cu ajutorul meu si sprijinul UNPR”.

566 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnul Gabriel Oprea a început să bage „genuflexiuni” prin mass-media, probabil pentru că a fost „neglijat” când se aleg funcțiile de conducere prin PSD, anterior nefiind așa obișnuit ,la „alegerile” din PSD ? Domnul Marean Vanghelie folosea o exprimare destul de „naturală” , pentru astfel de „spețe”, denumindu-le „ejaculări” ? Niște
    ” ‘abagii” , după cum le mai zicea generalul Oprea , unora , probabil și dintr-ăia care „se îmbracau și se dezbracau”, ca pe la armată ? „Operațiune politică reușită”, UNPR-iștii nu mai sunt nici prezenți și nici amintiți pe la alegerile din PSD , după ce „au intrat” în PMP-ul lui Băsescu ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger