AcasăNewsDragnea ii da replica lui Ponta: nu-mi place sa conversez nici cu...

Dragnea ii da replica lui Ponta: nu-mi place sa conversez nici cu turnatorii, nici cu santajistii

Singura intrebare la care Dragnea nu poate da un raspuns coerent si pertinent este de ce a trebuit sa fie izolat Victor Ponta

Reaprins seara trecuta, de o afirmatie a sefului PSD, duelul declarativ dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta a continuat si pe parcursul acestei prime zile a saptamanii.

Intrebat concret daca isi va da demisia, in cazul in care se va demonstra ca Ponta a fost ca martor la DNA, in dosarul Tel Drum, Dragnea a dat urmatorul raspuns: „nu-mi place sa conversez nici cu turnatorii, nici cu santajistii. (…) Inclusiv astazi cererea pe care a ticluit-o, la sfatul celor doua prietene pe care le are in DNA, este, in fapt o plangere penala, in care ma acuza de intimitdare a martorilor (…) cu parere de rau, spun, nu stie in ce s-a bagat”.

E vorba, practic, de provocarea lansata public de catre fostul premier, dupa ce, seara trecuta, seful PSD, il nominaliza pe Ponta, in direct la TV, printre „turnatorii din dosare”. „Ii propun public sa procedam dupa cum urmeaza : el daca aduce o copie dupa denuntul (pretins) al meu in aceeasi zi imi dau demisia din Parlament si nu voi mai face politica / daca insa ii aduc eu un document oficial care sa ateste inca o data ca sunt un simplu martor ( ca si Teodorovici, Grindeanu, etc) si nu am depus niciodata vreun denunt penal contra lui atunci isi da el demisia din Parlament si din PSD!! Simplu si clar – hai mai Dragnea Mincinosule, ai curaj?”, scria, seara trecuta, fostul sef social-democrat al Guvernului, pe pagna sa de Facebook.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pana mai ieri acesti doi fosti prieteni se sarutau frantuzeste,acum se scuipa tiganeste.Cea mai mare greata,totusi,mi-o provoava,sau provaca,probou,Pontakul ce isi da aramele pe fata de-i ajunge pentru mai multe cazane de tuica.Santajat cu dosarele facute pe genu(n)chi de statul paralelogram Pontakul executa ordinele transmise de unitatea pentru care a lucrat,lucreaza si va turna ca-cadru sub acoperire.Propun sa se dueleze cu fostul sau subaltern folosind pistoale stechkin,foarte bune ca au si foc automat fiind si de calibru 9mm,deci foarte letale,cine castiga are dreptate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger