Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea ii da dreptate Gabrielei Firea: urmeaza schimbarile la secretarii de stat

Dragnea ii da dreptate Gabrielei Firea: urmeaza schimbarile la secretarii de stat

Autor:

La scurta vreme de cand primarul Capitalei invoca un aspect care o nemultumea – si anume ca i se pun “bete in roate” cand vine vorba de proiecte ale municipalitatii, trimitand catre “oameni in ministere” – seful PSD i-a dat, practic, dreptate Gabrielei Firea.

 

firea dragnea 350x219 Dragnea ii da dreptate Gabrielei Firea: urmeaza schimbarile la secretarii de stat“Asa este, urmeaza schimbarile la secretarii de stat. Ceea ce a spus doamna Firea este adevarat”, a sustinut Liviu Dragnea, luni, inaintea Comitetului Executiv National.

Totodata, liderul social-democrat a subliniat ca au existat discutii atat cu Firea si cu primarii de sectoare, cat si cu sefa Guvernului. Si ca “s-a facut in sfarsit un plan de colaborare serios intre Guvern si Primaria Capitalei, care va incepe sa se implementeze foarte, foarte curand (…) Bucurestiul este cea mai mare localitate din Romania, unde, pana la urma, aproape toti romanii vin (…) este important (…) cea mai mare aglomeratie urbana are nevoie de conditii mult mai bune de tari din punct de vedere al administratiei publice”, a subliniat Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!