AcasăNewsDragnea: "George Maior a ascuns foarte multe lucruri"

Dragnea: „George Maior a ascuns foarte multe lucruri”

Referindu-se la prezenta, deunazi, a fostului director al Serviciului Roman de Informatii la Parlament, la audiere la Comisia de control asupra activitatii SRI, ocazie cu care acesta ar fi spus ca seful PSD ar fi participat la evenimente private organizate de aceasta institutie, liderul social-democrat a transmis un mesaj transant.

Liviu Dragnea a ales, insa, sa nu dea detalii in fata presei, lasand sa se inteleaga ca va face acest lucru cand va ajunge, intr-un final, sa fie audiat de catre reprezentantii forului condus de social-democratul Manda. „Domnul George Maior a ascuns foarte multe lucruri ieri (marti-n.r), din pacate. Si cred ca n-a facut bine (…) cand o sa am si eu loc sa ajung la Comisie, o sa spun multe lucruri acolo”, a sustinut seful PSD.

Va amintim ca actualul ambasador roman in SUA a fost audiat aproximativ 6 ore la Comisia SRI.

224 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai sa ne spuna si noua ca niu avem servicii. Am aflat de la comisie ca a mancat sorici si tuica fiarta cu Luluța. Au controlat porcu de trichineloza? Au asomatb porcu? I-au facut crestineasca pomana?

  2. Hai ca-i comic,buna,se astepta cineva ca pupilul lui tata,adica maior spre colonel acoperit,sa spuna adevarul.Numai vrajeala a clampanit georgelul tatii,ca sa apere serviciul din care mai face parte si sa nu-i puna intr-o situatie delicata pe stapanii sai si ai coloniei romanica.A primit ordin pe unitate si s-a prezentat la comisie sa-i imbarlige mai rau si sa para cel mai dastept din parcare,unde va ajunge in curand/uri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger