AcasăNewsDragnea evita capcana lui Ponta

Dragnea evita capcana lui Ponta

Liviu Dragnea il tine pe Ponta in partid dar refuza sa-l inghesuie pe fostul premier in carlinga actualului Guvern

Liderul PSD a rupt demisia in alb primita de la Victor Ponta si a declarat inchis subiectul, fara dezbaterile interne dorite de Ponta: ”Nu mi se pare ceva serios si nu mai vreau sa particip la aceste jocuri”.

Liviu Dragnea il tine pe Ponta in partid dar refuza sa l inghesuie pe fostul premier in carlinga actualului <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagguvern title=Guvern data wpil keyword link=linked>Guvern<a>

PSD are nevoie de Victor Ponta, nu-l da nimeni afara din partid, daca vrea sa mai ramana bine, daca nu e decizia lui – a decretat Dragnea, care evita din rasputeri sa-si transforme inamicul in martir. Odata anuntat finalul telenovelei demisiei, Dragnea l-a luat peste picior pe Ponta – care reclama nu demult existenta la ”mansa” Guvernului a prea multor piloti. ”Eu vad inchisa situatia. Nici nu mai am de gand sa fac vreo intalnire cu Victor, cum mai propunea sa ne vedem in trei si cu premierul Sorin Grindeanu. Din moment ce s-a spus ca este foarte mare aglomeratie in avion, eu zic sa nu ne mai inghesuim acolo”, a comentat sarcastic Dragnea. Si pentru ca orice intalnire a Comitetului Executiv al PSD implica de asemenea inghesuiala si deranj, Dragnea a decis ca subiectul este prea neserios si nu merita efortul unei dezbateri la nivel pesedist inalt, scapand asa si de sapuneala programata de fanii lui Ponta.

Serban Nicolae, pus la punct de partid

Dupa ce a stins focul pus de Ponta, Dragnea l-a luat la rand pe Serban Nicolae – senatorul PSD care vrea gratierea faptelor de coruptie. ”M-a informat ca urmeaza sa-si retraga amendamentele la legea gratierii”, a anuntat, ieri, Dragnea. Anunt confirmat ulterior si de Nicolae, chiar daca acesta cataloga, cu doar cateva zile in urma, drept curata ”ineptie” posibilitatea ca partidul sa-i ceara retragerea amendamentelor. Si totusi partidul a facut-o iar Serban Nicolae, cu gandul la functiile pe care le detine (lider al senatorilor PSD si presedinte al Comisiei juridice din Senat), s-a conformat pe loc.

author avatar
Simona Badulescu
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger