AcasăNewsDragnea e de vina!

Dragnea e de vina!

Pentru derbedeii #rezist nu conteaza Taina Cununiei

Fiul lui Liviu Dragnea s-a casatorit. Foarte bine. Poate era momentul. El stie cel mai bine. Nunta, cel putin pana acum, este considerata evenimentul monden al anului. Poate putin cam exagerata catalogarea, caci, pe de alta parte, nu cred ca din cei 700 de invitati sa fi fost macar 20 care sa aiba legatura cu viata mondena, dar nu e treaba mea. Fiecare e cu nunta lui, cu viata lui. Nunta lui Valentin Dragnea il priveste doar pe el. Si pe sotia lui, fiica unui preot de la o celebra biserica din Bucuresti.

 

Pentru derbedeii #rezist nu conteaza Taina Cununiei

Casatoria celor doi este un eveniment privat. Nu priveste pe nimeni despre ce, despre cum, despre de ce si despre cine vine la nunta. Vreau sa spun ca asta e valabil intr-o tara civilizata, mai putin in Romania, unde, pana nu se barfeste doua luni si pana nu se lasa cu scandal, nu e bine.

Liber la injurat

Socrul mare este liderul PSD. Invitatii, fireste, erau cu mici exceptii tot din partid. Vreo cateva mii de #rezistenti au crezut ca e o nunta de partid, de parca PSD se casatorea, desi nu avea cu cine. Mergand pe calea asta, a rezultat ca Dragnea e de vina, pentru ca tot ce tine de el inseamna PSD. Si mireasa, si biserica, si socrul mic, si nasii dar si mirele, totul inseamna Dragnea. Iar Dragnea si PSD trebuie huliti, scuipati si terfeliti cu tot neamul lor, ca sa se sature. Repetentii erelor, inregimentati in orice forma de manifestare a prostiei si mitocaniei, #rezist adica, nu pot face deosebirea intre Taina Cununiei si Congresul PSD, de aia trebuie injurate amandoua. Sfanta Scriptura e cam la fel cu Programul de guvernare, asa ca si astea trebuie injurate. De la invitati la miri, toti trebuie injurati. Chiar si ospatarii, ca au servit la masa PSD.

Un scuipat pe parbriz

De teama gloatelor #rezist care voiau sa protesteze la nunta, Dragnea a schimbat locul desfasurarii cununiei. Turma, dupa el. Drumul din Snagov, pina aproape de biserica, era flancat de tefelistii adunati de pe Facebook. „La multi ani cu executare!”, pentru mirele Dragnea. „Casa de piatra cu gratii!”, pentru socrul Dragnea, desi nu el se casatorea. „Hotii, hotii!”, pentru fiecare masina care trecea pe langa ei. Si daca, in masina, se afla vreo ruda apropiata de-a miresei, vreo prietena din copilarie sau vreo colega din liceu? Toate aveau treaba cu politica? Toti invitatii erau hoti? Palme peste capotele masinilor, apa aruncata de pe margine, urlete, huiduieli si injuraturi, toate astea au facut ca nunta sa fie impinsa in zona mahalalei romanesti. In alte tari, mireasa primeste flori pe strada de la necunoscuti, zambete, felicitari, prajituri, urari de bine si aplauze. La romani, daca nu iei un scuipat #rezist pe parbriz, inseamna ca nunta nu o sa fie bogata.

Din cauza miresei?

Fireste, putea fi sesizata politia, dar cred ca s-ar fi ajuns la un scandal monstru. Si, oricum, dupa evenimentele din 10 august, nu stiu cine s-ar fi implicat. Lucrurile ar fi degenerat repede. Daca te dadeai jos din masina si rezolvai problema barbateste, iar nu ar fi fost bine. Trupele de provocatori abia ar fi asteptat sa furnizeze inca un subiect pentru presa obedienta sistemului. Este sistemul care a permis si incurajat legea strazii, unde tot ce are legatura cu PSD si Dragnea trebuie calcat in picioare. Nici eu nu ma dau in vant dupa Dragnea, dar de ce sa-l injur pe junior la nunta lui? Ce treaba am cu mireasa, ce, ea a pus-o pe Dancila in cea mai neinspirata functie pentru ea? Nu ma sfiesc sa-l toc marunt pe liderul PSD cand pun mana pe stilou, am mai facut-o si am sa o fac si de acum incolo, cand scapa caii din darlogi, dar de ce sa-i injur rudele si prietenii adunati sa se bucure la casatoria fiului? Ce treaba are cununia cu politica? Daca Romania nu se va debarasa de Iohannis, va fi din cauza miresei?

 

author avatar
Valentin Boeru
2.235 afisari

3 COMENTARII

  1. Am ajuns o tara de huligani,tipic penrtu noi,asa stim sa ne respectam,asa stim sa ne iubim aproapele,si asta numai datorita politicii duse de presedintele NOSTRU ,iohanis te somam opreste-ti hoarda de huligani si linisteste tara,vei fi vesnic urat de popor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger