AcasăNewsDragnea, dupa intalnirea cu primarii: Sa se intalneasca, sa hotarasca. E simplu

Dragnea, dupa intalnirea cu primarii: Sa se intalneasca, sa hotarasca. E simplu

Liviu Dragnea a chemat prea târziu Sanepidul

Dupa ce a fost prezent, alaturi de ministrul Finantelor, la discutiile ce au avut loc cu primarii de municipii, pe tema proiectului de buget pe 2019, pe fondul nemultumirilor manifestate inclusiv de catre primarul Capitalei, Liviu Dragnea a tinut sa asigure ca „nu le ia nimeni din banii pentru Bucuresti”.

„Eu am ascultat, eu le-am spus ca in discutiile pe care le-am avut cu reprezentantii Guvernului zilele trecute si cu alti colegi din parlament, cu dl presedinte Tariceanu sunt asigurari de la Guvern ca vor avea cel putin bugetele pe care le-au avut anul trecut si o mare parte din municipii vor avea venituri mai mari”, a sustinut in prima faza Dragnea.

Cat priveste situatia din Bucuresti, numarul 1 in PSD considera ca primarii celor sase sectoare ar trebui sa discute cu edilul general pe tema bugetului. „La Primaria Capitalei le-am spus colegilor din Bucuresti astazi ca din punctul meu de vedere trebuie sa se duca la o intalnire,toti primarii de sectoare si doamna primar general maine, la Ministerul de Finante (…) cum se impart banii intre Primaria Capitalei si primarii de sectoare trebuie sa decida ei sapte (…) banii Bucurestiului trebuie sa-i imparta primarii de sectoare cu doamna primar general. Sa se intalneasca, sa hotarasca. E simplu. Nu le ia nimeni din banii din Bucuresti”, a conchis liderul social-democrat.

168 afisari

1 COMENTARIU

  1. Avem planuri mari de dezvoltare!
    Super-oferta: oportunitate pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Pentru detalii,trimiteti ,,detalii,, pe adresa de email robertstefan980@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger