AcasăNewsDragnea, dupa ce Iohannis a anuntat ca se va adresa CCR: "sa...

Dragnea, dupa ce Iohannis a anuntat ca se va adresa CCR: „sa stea la rand”

Pe fondul unei prime reactii a presedintelui, venite la scurta vreme dupa ce Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat modificarile la Codul penal, la o zi dupa ce si Senatul facuse acelasi lucru, Liviu Dragnea a dat de inteles ca nu e deloc mirat de anuntul facut de la Cotroceni, privind intentia lui Klaus Iohannis de a sesiza CCR in privinta actului normativ in discutie.

„Nu ma surprinde, pentru ca presedintele Iohannis a folosit -in mod abuziv -toate instrumentele si atributiile pe care le are in Constitutie pentru a bloca si alte legi, care tin de guvernare (…) pentru a se intarzia, doar-doar poate le iese aceasta dorinta (…) de a gasi mijloace ca acest Guvern sa fie dat jos”, a afirmat Dragnea, invocand atat cazul Fondului Suveran de Investitii, cat si actul normativ privind sprijinul pentru fermierii romani.

Totodata, Dragnea a replicat, ironic, faptul ca seful statului „trebuie sa stea la rand, ca am inteles ca ataca si ceilalti din opozitie”, cu referire la anunturile facute de PNL si USR, in acest sens, dupa ce modificarile aduse Codului penal au fost votate in Legislativ.

336 afisari

2 COMENTARII

  1. Modificările la CODUL PENAL sunt facute de catre faptuitorii, HOTI, DERBEDEI, GOLANI, ETC pentru a beneficia HOTII, BANDITII, TICALOSII, TRADATORII ,ETC. Desi DREPTUL este consacrat pentru APARAREA VICTIMILOR ele nu sunt consultate si nu participa la elaborarea legilor penale .Dar nu participa nici ELITELE ori SPECIALISTI IN DREPT , DE RENUME . IN ACEASTA SITUATIE in cazul lui DRAGNEA care a furat de la copii amariti si flaminzi , fara parinti si nu numai acuzatia de ABUZ IN SERVICIU trebuie schimbata in ACTIUNE CRIMINALA, IMPOTRIVA CELOR NEPUTIINCIOSI ORI NEJUTORATI SAU INTREPRINSA PENTRU SARACIREA POPULATIEI , ORI PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN.

  2. Ați remarcat la Liviu Dragnea și „deprinderi băsiste” în atitudinile politice ?
    Opinați că președintele Senatului și cel al Camerei Deputaților ar trebui să completeze, după votarea legilor în cele două camere ale parlamentului, declarații sau rapoarte prin care să certifice că nu au obiecții de neconstituționalitate la actele normative votate, fiind printre cei învestiți de Constituție cu dreptul și obligația de a formula „sesizări” de neconstituționalitate în spețele referitoare la legile votate în parlament , înainte de promulgarea legilor ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger