Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, detalii despre nominalizarea Vioricai Dancila ca premier: cine a propus-o si ce o recomanda

Dragnea, detalii despre nominalizarea Vioricai Dancila ca premier: cine a propus-o si ce o recomanda

Autor:

Urmare a celei de-a doua sedinte consecutive a Comitetului Executiv National, in cadrul careia Viorica Dancila a fost propusa pentru functia de premier, Liviu Dragnea a facut cateva precizari.

 

dancila dragnea 350x231 Dragnea, detalii despre nominalizarea Vioricai Dancila ca premier: cine a propus o si ce o recomandaSi anume a sustinut ca Viorica Dancila – despre care a explicat ca a fost propusa de Niculae Badalau, presedintele executiv al partidului – si sustinuta de colegele din Organizatia de Femei a PSD-ului, pe care o conduce- i-au fost adresate mai multe intrebari. “Intentia mea a fost ca dna Viorica Dancila, daca va fi acceptata de presedintele Romaniei, sa fie constienta de riscurile la care se expune si de greselile pe care le-ar putea face”, a sustinut liderul social-democrat.

Cand s-a dorit a se afla ce anume o recomanda pe social-democrata pentru aceasta functie, raspunsul lui Dragnea a fost urmatoarea: “Viorica Dancila este europarlamentar din ianuarie 2009, este un europarlamentar respect la Bruxelles, cu relatii foarte bune, este o femeie, civilizata, neconflictuala, este deosebit de comunicativa, are o relatie buna si cu oficiali din Comisia Europeana. Pentru noi asta reprezinta si un semnal pentru Bruxelles pentru ca se simte nevoia, foarte serios, ca relatiile Guvernului Romania cu Comisia Europeana sa fie mult mai buna, sa aiba intalniri mult mai dese (…) in interiorul partidului este foarte respectata, este presededinta Organizatiei de femei (…) n-a avut niciodata conflicte”.


2 comentarii to Dragnea, detalii despre nominalizarea Vioricai Dancila ca premier: cine a propus-o si ce o recomanda

  1. Degringolada Guvernamentala

    CU DESTRAMAREA REPETATA A GUVERNELOR, TOT ASA A DEBUTAT SI DESTRAMAREA MAFIEI POLITICE SI GUVERNAMENTALE DIN ITALIA ANILOR ’70-80 cu sacrificii si cu pierderi de vieti omenesti importante. In ADN-ul colectiv al poporului roman exista multa HOTIE, DEMAGOGIE, CURVASARIE , mult venin, dusmanie si rautate care trebuie imputinate tot cu sacrificii.

  2. VIDEANU

    Daca esti desteapta le multumesti si refuzi . NICI NU REALIZEZI IN CE RAHAT TE BAGI, chiar daca ai fi GENIALA nu poti face mare lucru. LUCRURILE SUNT URZITE SA IESE CE VOR EI MAFIOTI politruci nu ce trebuie pentru satisfacerea interesului general-national.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!