AcasăNewsDragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Luni luam o decizie

Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Luni luam o decizie

Dupa ce liderii Coalitiei au lipsit, joi, de la ceremonia gazduita de Cotroceni, cea in cadrul careia Gabriel Vlase a depus juramantul pentru a prelua functia de director al Serviciului de Informatii Externe, Liviu Dragnea a primit mai multe intrebari, inclusiv despre ipoteza suspendarii presedintelui.

Intrebat cat mai asteapta un raspuns de la Klaus Iohannis, cu privire la decizia de dupa motivarea CCR in cazul cererii de revocare a sefei DNA, Dragnea a dat un raspuns pe un ton ferm. „Eu nu astept raspuns, nu trebuie sa-mi dea mie raspuns. Trebuie sa dea raspuns Constitutiei, o Constitutie de care-si bate joc, nu-l intereseaza Constitutia”, a afirmat liderul PSD, de la Parlament.

In acest context, a adus in discutie faptul ca pana la inceputul saptamanii viitoare Coalitia va luao hotarare in privinta variantei suspendarii sefului statului. „Am discutat acum cu dl Tariceanu si i-am spus ca, din punctul meu de vedere, suspendarea trebuie sa fie o optiune serioasa (…) trebuie sa analizam foarte serios in zilele astea si luni sa luam o decizie da sau nu”, a mai subliniat Dragnea.

author avatar
Cristina Stefan
187 afisari

2 COMENTARII

  1. Parerea mea e ca pana nu trec 45 de zile constitutional nu ai ce face. Apoi poti anunta presa si ambasadele dupa care se poate ori incepe suspendarea ori dupa un ultimatim de 24h se constata de guvern ca nu se respecta decizia curtii si trebuie citita in Parlament acolo se emite o lege de revocare in concordanta cu cerinta curtii dupa ce apare in Monitor o evacuezi cu mascatii. Toate varuantele sunt bune si trebuie testate. Mai sunt 7 zile. Tic tactic tac tic tac….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger