AcasăNewsDragnea despre spusele lui Firea: Sunt afirmatii grave. Sa faca plangeri sau...

Dragnea despre spusele lui Firea: Sunt afirmatii grave. Sa faca plangeri sau sa aduca dovezi

In locul trandafirului inmanat altadata, Dragnea i-ar da bucuros o maciuca in cap Gabrielei Firea

Presedintele formatiunii social-democrate da de inteles ca vicepresedintele PSD aflat in fruntea Primariei Capitalei ar trebui sa faca mai mult decat sa formuleze acuzatii – cum a facut dupa recentul Comitet Executiv al Partidului Social Democrat.

„Sunt afirmatii grave pe care le-a facut dna Firea, ar trebui sa faca plangeri sau sa duca dovezi”, a declarat Liviu Dragnea, in urma cu scurt timp, de la Parlament.

In alta ordine de idei, liderul PSD a punctat – referitor la ceea ce s-a aflat orele trecute, cum ca FIrea a fost chemata la Parchetul General, speculandu-se ca ar urma sa fie audiata ca martor in dosarul privind violentele din 10 august, de la manifestarea din Piata Victoriei – urmatorul aspect: „hai sa vedem intai pentru ce este chemata”.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger