AcasăNewsDragnea, despre sesizarea CCR: credem ca trebuie facuta

Dragnea, despre sesizarea CCR: credem ca trebuie facuta

Liderul social-democrat i-a luat inca o data apararea ministrului Justitiei, de aceasta data cand a fost vorba despre ceea ce un jurnalist a considerat ca ar putea fi o intarziere in anuntarea textului sesizarii pe care oficialul guvernamental o va prezenta premierului, pentru a se decide daca va fi trimisa sau nu Curtii Constitutionale, in cazul „Belina”, in care doi ministri sunt in vizorul DNA.

„Este un om care nu intarzie, un om care are ritmul lui, dar este foarte asezat. Il apreciez foarte mult”, a replicat seful PSD, inainte de a spune ca va avea loc o discutie pe acest subiect in perioada imediat urmatoare. „Noi credem ca acea sesizare trebuie facuta, ca o va face Guvernul sau o va face unul dintre noi, dar este o sesizare care trebuie facuta”, a subliniat Liviu Dragnea.

Va amintim ca in cazul de fata vicepremierul Shhaideh si ministrul Plumb, ajunse in atentia procurorilor, in dosarul „Insula Belina”, au anuntat ca nu demisioneaza, avand sustinerea partidului din care fac parte.

67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger