AcasăNewsDragnea, despre pasul facut de fosta sotie in instanta: "nu e treaba...

Dragnea, despre pasul facut de fosta sotie in instanta: „nu e treaba mea, e decizia ei”!

La plecarea de la Inalta Curte, cu cateva minute dupa ora 17, Liviu Dragnea a ales sa nu comenteze foarte mult referitor la demersul facut in instanta de catre Bombonica Prodana.

Intrebat in legatura cu decizia luata de fosta sa sotie, in dosarul DGASPC Teleorman, si anume aceea de a achita prejudiciul imputat si de a cere instantei incetarea procesului impotriva ei, Liviu Dragnea dat cateva raspunsuri scurte, intre care: „habar n-am, nu ma consulta, nu m-a consultat”, „nu e treaba mea, e decizia ei, cu avocatii”.

„Am aflat azi dimineata”, a mai spus Dragnea, cu referire la momentul la care a aflat de decizia fostei sale sotii de a plati prejudiciul imputat.

„Eu am spus adevarul”, a tinut sa sublinieze seful PSD cu referire la declaratia data la instanta.

sursa foto: captura Antena3

112 afisari

2 COMENTARII

  1. Mafia coloniala din justitie are ordine sa se ocupe numai de maruntisuri,numai de cei care se abat de la ordinele stapanilor coloniei.Unde sunt dosarele cu hotiile de zeci,sute si miliarde de euro?,pentru ca sunt implicati si stapanii coloniei nu se exista,hashishtagistii sar la comanda ca arsi cu tigara din foi sau iarba la comanda pentru asa zisele dosare anticoruptie,niste fasuri de toata gargara cu apa de ploaie.Iar cine sare,dintre politicienii cumparati,scapa de orice condamnare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger