Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, despre modificarea anuntata la Pilonul II: Omul de acasa nu este influentat cu nimic

Dragnea, despre modificarea anuntata la Pilonul II: Omul de acasa nu este influentat cu nimic

Autor:

Prezent la Indagra, in aceasta dupa-amiaza, Liviu Dragnea n-a scapat de intrebari de tin de masurile economice anuntate de Guvernul Tudose.

 

dragnea cex 350x170 Dragnea, despre modificarea anuntata la Pilonul II: Omul de acasa nu este influentat cu nimicAstfel ca dupa ce ministrul Muncii a facut unele precizari cu privire la reducerea procentului de plata catre Pilonul II de pensii, de la 5,1 %, la 3,7 %, Vasilescu sustinand, insa, ca valoarea nominala de la momentul de fata nu ar fi afectata, seful PSD a facut la randul sau referire la acest subiect, raspunzand unor intrebari ale presei.

Daca in prima faza ar fi vrut sa nu se pronunte, inaintea responsabililor Executivului, in cele din urma liderul social-democrat a facut unele precizari pe subiectul de interes pentru romanii care lucreaza. “E bine sa va raspunda Guvernul, dupa ce va raspunde Guvernul, va raspund si eu. (…) Din punct de vedere al valorii nominale, suma este aceeasi, pentru anul viitor (…) numai ca baza de impozitare (…) este mai mare. (…) Omul de acasa nu este influentat cu nimic”, a sustinut Liviu Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!