AcasăNewsDragnea, despre Fifor: "un om responsabil"/ Ce avantaj considera ca are!

Dragnea, despre Fifor: „un om responsabil”/ Ce avantaj considera ca are!

La foarte scurta vreme dupa ce a anuntat ce nume propun mai-marii social-democrati pentru a ocupa scaunul ramas liber dupa demisia lui Adrian Tutuianu si despre rocada, practic, cu Ministerul Economiei, Liviu Dragnea a trasat, in linii mari, cateva elemente pe care le-a considerat a avea suficienta greutate pentru a sustine cele doua nominalizari.

Iar prima astfel de caracterizare i-a facut-o senatorului PSD Mihai Fifor, pe care s-ar putea ca, in cazul in care si presedintele Iohannis e de acord, sa il vedem cat de curand in postura de ministru al Apararii in Cabinetul Tudose, si nu al Economiei, cum fusese pana acum. „Am avut in ultimele zile mai multe discutii cu primul-ministru referitoare la nominalizarea la Ministerul Apararii – (…)  pana la urma decizia comuna (…) a fost Mihai Fifor, pentru ca este un om responsabil, are avantajul ca in ultimele luni a lucrat la Ministerul Economiei ca ministru (…) si in aceasta perioada a lucrat foarte mult cu MApN pentru industria de aparare”, a declarat Liviu Dragnea.

Apoi, seful PSD a prezentat si argumentele in favoarea instalarii lui Gheorghe Simon la Ministerul Economiei. DETALII AICI.

sursa foto: captura video Antena 3

author avatar
Cristina Stefan
52 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger