AcasăNewsDragnea, despre dosarul Referendumului: "E pornit pe baza reclamatiei unui mort!"

Dragnea, despre dosarul Referendumului: „E pornit pe baza reclamatiei unui mort!”

Liviu Dragnea

Vicepremierul Dragnea sustine ca dosarul cunoscut drept „frauda la referendum”, in care este acuzat, ar fi fost deschis pe baza unei plangeri penale depuse de un om care ar fi murit cu ani buni inainte de procesul electoral din 2012, cu privire la suspendarea presedintelui Basescu.

Liviu Dragnea

Prezent, sambata, la Congresul tineretului social-democrat, Dragnea a comentat devansarea judecarii termenului procesului in cauza. „Putem sa ne vedem si in noiembrie, daca ramane termenul asta. (…) Fiind un dosar cu multe ciudatenii, nu ma mai mira foarte mult”, a afirmat vicepremierul.

Intrebat de jurnalisti la ce se refera, mai exact, Dragnea a explicat: „Acest dosar este pornit pe baza reclamatiei unui mort. Adica, un om a murit in ’91 sau in ’90 si ceva, si in 2012 mi-a facut mie plangere penala pentru ca am fraudat referendumul. Probabil ca omul respectiv a murit in ’90 si ceva, s-a trezit in 2012 a venit, a facut reclamatia penala si s-a dus inapoi”.

La cererea procurorilor DNA, termenul de judecare a dosarului „frauda la referendum”, stabilit pentru februarie anul viitor, a fost devansat pentru 15 noiembrie.

Citeste si: Procurorii il vor pe Dragnea cat e cald

Oamenii lui Ponta isi impart ciolanul lui Dragnea

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger