AcasăNewsDragnea, despre declaratiile lui Coldea: la audieri nu citesti si pleci. Aia...

Dragnea, despre declaratiile lui Coldea: la audieri nu citesti si pleci. Aia nu-i audiere

Revenit la Parlament dupa minivacanta de Pasti, petrecuta la munte, Liviu Dragnea a fost intrebat cum vede declaratia fostului numar 2 din SRI, Florian Coldea, facuta in Joia Patimilor, si trimiterea la tradarea lui Iuda.

Iar primul om in cadrul formatiunii social-democrate nu si-a ascuns nemultumirea fata de un anumit aspect ce tine de aceasta audiere. „Eu in general nu-i cert pe colegii mei din Comisia SRI, nici macar pe presedintele Manda, dar eu am inteles ca acolo-s audieri, la audieri nu te duci si citesti si pleci (…) aia nu-i audiere, aia este un seminar in care cineva vine citeste niste hartii, a dat mana si a plecat si, eventual, spune niste pilde”, a analizat situatia liderul PSD.

Cat despre trimiterea la Iuda, Dragnea a dat de inteles ca nu il preocupa foarte tare sa talmaceasca aceasta aluzie. „Habar n-am la cine se refera si sincer nici nu ma intereseaza foarte mult”, a conchis Dragnea, de la Parlament.

132 afisari

2 COMENTARII

  1. La cineva s-a referit … e sigur!
    Avem multi vanduti si tradatori! Va asigur! … si stiu ce spun!
    Slugarnicia, tradarea, parteneriatul, cooperarea sunt notiuni distincte cu conotatii importante cand le abordezi in propria atitudine.
    Eu am locuit un an la un adevarat spion, m-a ajutat, am invatat foarte multe de la el… Veneam acasa de la serviciu si aflam ce se intampla la serviciu, cine cu cine mai e combinat, ce investititii urmeaza sa se deruleze! Dar mai important i-am vazut pe maharii romani cat de falosi se infiintau la raport.
    In perioada casniciei, lucram in aceeasi institutie cu fostul sot, in birouri alaturate, dar el nu stia ce fac si pentru ce plec in delegatie…
    Asa ca am invatat sa zbor din instituie afara si mai apoi, chiar din tara!
    Asta e adevaratul sistem valoric al Romaniei! … iar serviciile, va asigur ca fac figuratie… sunt specialist la WC-uri institutionalizate!
    Iar scoala de spionaj nu va asigura nimeni, ei nu sunt prosti!

  2. ACEST TICALOS , PUI DE MILITIAN BOLSEVUC CU 1,5 NEURONI, REPETENTUL NATIUNII, RETARD ORDINAR TREBUIE SCOS IMPREUNA CU EVREII PE CARE II PUPUA IN KUR ( CA TRADATOR DE TARA) CAT MAI URGENT DIN POLITICA TARIIIIIIIIIIIIIIII …….PRIN ORICE MIJLOACE ……….PASNICE………………. ACELASI REGIM TREBUIE APLICAT SI LUI PROSTARICEANU NIMFOMANU, SI TUTUROR POLITRUCILOR IMPOSTORI SEMIDOCTI SI MAIOTI CARE AU CAPTURAT SI INGROPAT RO DUPA 1990.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger