AcasăNewsDragnea, despre conducerea Curtii de Conturi: Nu vom vota niciun membru de...

Dragnea, despre conducerea Curtii de Conturi: Nu vom vota niciun membru de partid

Tema Legilor justitiei nu s-a numarat printre subiectele pe care le-au discutat seful PSD cu liderul ALDE, in prima parte a acestei zile, din cate a mentionat Liviu Dragnea, de la Parlament.

In schimb, s-au avut in vedere chestiuni de organizare si „impresii dupa aceste evenimente din aceste zile, in legatura cu AP NATO” desfasurata in Bucuresti, mai ales ca intrevederea Dragnea-Tariceanu a avut loc dupa alocutiunile sustinute in plen de catre cei doi lideri ai Camerelor Legislativului.

Cat priveste noua conducere a Curtii de Conturi, in speta succesorul lui Nicolae Vacaroiu la sefia institutiei, liderul PSD a tinut sa sublinieze cateva aspecte. In primul rand, a anuntat ca noul presedinte al acestei institutii ar urma sa fie ales miercuri. „Nu vom vota niciun membru de partid, am spus de la inceput ca nu vrem sa politizam Curtea de Conturi”, a sustinut Dragnea, inainte de a adauga ca nu vor fi negocieri pe aceasta tema si ferindu-se sa confirme daca fostul sef al SGG-ului, Mihai Busuioc, i-ar putea succede actualului presedinte al Curtii de Conturi.

sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger