Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea demonteaza declaratiile lui Iohannis: iresponsabile, fara niciun argument, doar o obsesie

Dragnea demonteaza declaratiile lui Iohannis: iresponsabile, fara niciun argument, doar o obsesie

Autor:

La scurta vreme dupa ce sefa Guvernului daduse asigurari publice ca Romania e pregatita sa preia, la inceputul anului viitor, presedintia Consiliului Uniunii Europene, in replica la recentele critici venite de la presedinte la adresa Executivului, pe aceasta tema, liderul PSD a reactionat, la randul sau, pe acest subiect.

 

dragnea 12 Dragnea demonteaza declaratiile lui Iohannis: iresponsabile, fara niciun argument, doar o obsesie“Atitudinea si declaratiile de ieri ale presedintelui Iohannis pot fi catalogate ca si iresponsabile, nu cred ca mai exista vreun sef de stat care sa fi procedat de maniera aceasta, neavand niciun argument, ci doar aceasta obsesie a lui si a acolitilor dumnealui ca acest Guvern trebuie sa pice, acest Guvern nu cumva sa gestioneze presedintia Consiliului UE”, a sustinut Dragnea.


2 comentarii to Dragnea demonteaza declaratiile lui Iohannis: iresponsabile, fara niciun argument, doar o obsesie

  1. cobe

    Cum sa nu actioneze mutalakul in felul asta,chiar daca ar avea alte convingeri intime impreuna cu a lui toapa,fiind un simplu mercenar in solda altui stat si al stapanilor din uie ai coloniei.Ne putem astepta ca pana la centenar,sau mai sigur intre 1 dec. si craciun,sa se produca un nou colectiv sau ceva asemanator,cu concursul serviciilor=servitorilor statului mafiot ce il are in frunte,sau in subordine, pe mutalak.

  2. Anonymous

    Dragnea tot mai batran, albeste, dintii incep sa-i cada.. mainile incep sa ii tremure, e tot mai slab tot mai costeliv, prea mic pentru o lupta asa de mare.
    Iohannis inalt ca bradul, fat-frumosul romaniei i-a dat un croseu decisiv de i-au zburat si ultimii dinti pe jos cu valiza 🙂 Sarmanul Dragnea a ramas cu sechele si acum aduce toate valizele de prin casa la parlament 🙂Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!