Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, concluzii dupa sedinta conducerii PSD in privinta ministrilor Shhaideh si Plumb

Dragnea, concluzii dupa sedinta conducerii PSD in privinta ministrilor Shhaideh si Plumb

Autor:

Vorbind despre situatia celor doua social-democrate cu functii ministeriale care au intrat in vizorul DNA, la finele BPN-ului, Liviu Dranea a anuntat cateva aspecte.

 

12141776 729222403889543 3197692343970010906 n dragnea 350x197 Dragnea, concluzii dupa sedinta conducerii PSD in privinta ministrilor Shhaideh si PlumbIn primul rand, faptul ca in cazul lui Sevil Shhaideh si Rovanei Plumb “colegii” le-au cerut sa nu demisioneze, punandu-se accent pe faptul ca programul de guvernare trebuie sa fie pus in continuare in practica. “N-a fost niciun fel de ezitare din partea vreunui membru al BPN”, a subliniat Liviu Dragnea.

Totodata, a pus accent pe faptul ca in cazul actelor normative din dosarul “Insula Belina” este vorba despre “transferul unui imobil de la public la public” si ca ar fi sute de exemple de genul Insula Berlina. “Un astfel de precedent extrem de periculos (…) multi colegi au spus ca nu poate fi acceptat si este periculoasa aceasta abordare (…) cand un astfel de transfer pleaca din public in pubic, asta ar insemna ca toate transferurile facute pana acum au fost un pericol adus statului roman”, a punctat Dragnea.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!