Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea: CCR a inceput sa ii deranjeze, trebuie sa fie destabilizata

Dragnea: CCR a inceput sa ii deranjeze, trebuie sa fie destabilizata

Autor:

Vorbindu-le tinerilor social-democrati prezenti la Scoala de vara de la Neptun, pe marginea subiectului zilei de vineri – discutiile despre care s-a aflat ca le-au avut judecatorul CCR Petre Lazaroiu si consilierul prezidential Simina Tanasescu -Liviu Dragnea a facut trimitere la partenerul strategic al Romaniei, Statele Unite.

 

dragnea 4 Dragnea: CCR a inceput sa ii deranjeze, trebuie sa fie destabilizata“Omul a spus -la DC News – a fost chemat sa se puna presiune pe el, de un consilier prezidential. Iertati-ma, in America (…) cred ca acea doamna era invitata imediat undeva sa dea niste explicatii, mai grele, si presedintele era bagat in ancheta imediat”, a sustinut Dragnea seara trecuta.

Mai mult, seful PSD a facut trimitere la o tentativa de destabilizare a Curtii Constitutionale. “Adica CCR, care este printre putinele institutii pe care inca nu le au in buzunar, si care a inceput sa ii deranjeze, trebuie sa fie si aia destabilizata, pentru ca nu mai executa comenzi. Deciziile CCR pe unii ne supara, pe altii ii bucura, depinde cum privim. Noi, PSD-ul, a facut (…) vreo actiune, a luat vreo masura atunci cand, in 2012, CCR a adoptat acea erata si votul a 7,4 milioane de romani a fost anulat? Nu a facut nimic, doar am fost suparati si am criticat, doar atat. Cand CCR a spus ca Legea referendumului este constitutionala, dar peste un an, am facut ceva? Nu, este totusi CCR. Si asta trebuie destabilizata pentru ca l-a deranjat pe rege”, a mai sustinut Liviu Dragnea.


6 comentarii to Dragnea: CCR a inceput sa ii deranjeze, trebuie sa fie destabilizata

 1. CETATEANUL

  CE POATE DEBITA UN PAPAGAL LASAT SA FACA HOTII ACOPERIT DE POLITICA ………….

 2. ??????

  Înțelegeți că autorul articolului sau persoanele la care face referire articolul ar putea opina că “activitățile” și modul de realizare a atribuțiilor ,de la CCR, ar fi în vreun fel “comparabile” cu acelea ale instituțiilor care au activități și atribuții aproximativ de același fel, din America, sau nu ? Deci, “concluzia” autorului articolului și a persoanelor la care face referire articolul, ar putea fi și că CCR “le-ar folosi” celor ce au guvernarea , după cum își doresc, zice articolul , despre “opiniile” celor ce ar fi zis ceea ce scrie în articol, amintind pe undeva și de “Cum vă place”, a lui William Shakespeare; îndeosebi, probabil, referitor la titlul scrierii ?

 3. ??????

  Păi, zicea Băsescu când era fruntaș politic că ar avea nevoie de ospătari, bucătari, etc. , ?

 4. ??????

  Deci, și Liviu Dragnea și Tăriceanu, de la Băsescu, propun sau consideră că, “ospătărește”, “bucătărește”, că și la Băsescu, au fost doar supărați și au criticat, doar atât, deciziile CCR, ar zice autorul articolului și cei ce sunt citați în textul articolului, iar celor de la CCR experiența nu le-ar lipsi ?

 5. ??????

  Opinați că Băsescu având printre susținătorii politici “lingăi” de i-ar mai fi rămas și lui Tomac să îi popularizeze experiența politică și să îi mai trimită și lui Liviu Dragnea, după cum s-a exprimat, ajunsese la “obiectivul politic” de a “specializa” și ospătari și bucătari, după descoperirea “Reginei Corupției” și reformarea justiției și a statului, împreună și cu Tăriceanu, după care cei anterior ziși ar fi ajuns și la concluzia că ar mai fi găsit și un “stat paralel” ?

 6. cobe

  Toate explcatiile,demonstratiile si parerile,cat ar fi ele de pertinente si ar prezenta adevarul,sunt anulate de situatia in care se afla fosta noastra tara=Colonie cu prea multi stapani,ce s-au luat la harta pentru exploatarea si mai crunta a sclavilor din aceasta.Mafia statala din colonie,avand in subordine totul,inclusiv justitia,executa ordinele stapanilor pentru a neutraliza total orice miscare de rzvratire din Colonie,iar acum se pare ca Marele Stapan vrea sa puna lucrurile la punct,adica sa ramana singurul ocupant,greu de realizat atata timp cat Colonia este sub stapanire UE.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!