AcasăNewsDragnea: CCR a inceput sa ii deranjeze, trebuie sa fie destabilizata

Dragnea: CCR a inceput sa ii deranjeze, trebuie sa fie destabilizata

Vorbindu-le tinerilor social-democrati prezenti la Scoala de vara de la Neptun, pe marginea subiectului zilei de vineri – discutiile despre care s-a aflat ca le-au avut judecatorul CCR Petre Lazaroiu si consilierul prezidential Simina Tanasescu -Liviu Dragnea a facut trimitere la partenerul strategic al Romaniei, Statele Unite.

„Omul a spus -la DC News – a fost chemat sa se puna presiune pe el, de un consilier prezidential. Iertati-ma, in America (…) cred ca acea doamna era invitata imediat undeva sa dea niste explicatii, mai grele, si presedintele era bagat in ancheta imediat”, a sustinut Dragnea seara trecuta.

Mai mult, seful PSD a facut trimitere la o tentativa de destabilizare a Curtii Constitutionale. „Adica CCR, care este printre putinele institutii pe care inca nu le au in buzunar, si care a inceput sa ii deranjeze, trebuie sa fie si aia destabilizata, pentru ca nu mai executa comenzi. Deciziile CCR pe unii ne supara, pe altii ii bucura, depinde cum privim. Noi, PSD-ul, a facut (…) vreo actiune, a luat vreo masura atunci cand, in 2012, CCR a adoptat acea erata si votul a 7,4 milioane de romani a fost anulat? Nu a facut nimic, doar am fost suparati si am criticat, doar atat. Cand CCR a spus ca Legea referendumului este constitutionala, dar peste un an, am facut ceva? Nu, este totusi CCR. Si asta trebuie destabilizata pentru ca l-a deranjat pe rege”, a mai sustinut Liviu Dragnea.

author avatar
Andrei Coman
142 afisari

6 COMENTARII

  1. Înțelegeți că autorul articolului sau persoanele la care face referire articolul ar putea opina că „activitățile” și modul de realizare a atribuțiilor ,de la CCR, ar fi în vreun fel „comparabile” cu acelea ale instituțiilor care au activități și atribuții aproximativ de același fel, din America, sau nu ? Deci, „concluzia” autorului articolului și a persoanelor la care face referire articolul, ar putea fi și că CCR „le-ar folosi” celor ce au guvernarea , după cum își doresc, zice articolul , despre „opiniile” celor ce ar fi zis ceea ce scrie în articol, amintind pe undeva și de „Cum vă place”, a lui William Shakespeare; îndeosebi, probabil, referitor la titlul scrierii ?

  2. Deci, și Liviu Dragnea și Tăriceanu, de la Băsescu, propun sau consideră că, „ospătărește”, „bucătărește”, că și la Băsescu, au fost doar supărați și au criticat, doar atât, deciziile CCR, ar zice autorul articolului și cei ce sunt citați în textul articolului, iar celor de la CCR experiența nu le-ar lipsi ?

  3. Opinați că Băsescu având printre susținătorii politici „lingăi” de i-ar mai fi rămas și lui Tomac să îi popularizeze experiența politică și să îi mai trimită și lui Liviu Dragnea, după cum s-a exprimat, ajunsese la „obiectivul politic” de a „specializa” și ospătari și bucătari, după descoperirea „Reginei Corupției” și reformarea justiției și a statului, împreună și cu Tăriceanu, după care cei anterior ziși ar fi ajuns și la concluzia că ar mai fi găsit și un „stat paralel” ?

  4. Toate explcatiile,demonstratiile si parerile,cat ar fi ele de pertinente si ar prezenta adevarul,sunt anulate de situatia in care se afla fosta noastra tara=Colonie cu prea multi stapani,ce s-au luat la harta pentru exploatarea si mai crunta a sclavilor din aceasta.Mafia statala din colonie,avand in subordine totul,inclusiv justitia,executa ordinele stapanilor pentru a neutraliza total orice miscare de rzvratire din Colonie,iar acum se pare ca Marele Stapan vrea sa puna lucrurile la punct,adica sa ramana singurul ocupant,greu de realizat atata timp cat Colonia este sub stapanire UE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger