Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, catre pesedistii de la Congres: “Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?” (VIDEO)

Dragnea, catre pesedistii de la Congres: “Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?” (VIDEO)

Autor:

Chiar daca nu se are in vedere sa existe un vot de reconfirmare in fruntea PSD-ului, Liviu Dragnea a vrut sa arate tuturor ca il intereseaza parerea celor aproape 4000 de delegati veniti din intreaga tara, sambata, la Congresul PSD cu privire la prezenta sa la carma formatiunii pesediste.

 

dragnea intrebare 350x209 Dragnea, catre pesedistii de la Congres: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru? (VIDEO)Astfel ca, la finele unui discurs ce a durat mai bine de o ora, liderul social-democrat le-a adresat participantilor la Congresul extraordinar al PSD, de la Sala Palatului, o intrebare-cheie: “vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?”. Raspunsul primit din sala s-a concretizat in putine vorbe, dar in suficiente aplauze cat sa ii fie clar lui Dragnea mesajul colegilor. Care au ales, in numar semnificativ, sa se ridice de pe scaune si sa bata din palme.

Iata momentul:

sursa video: B1Tv


2 comentarii to Dragnea, catre pesedistii de la Congres: “Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?” (VIDEO)

  1. BIBICU

    DA, ACUM ESTE DOVEDIT CU PROBE CLARE CA RO ESTE PE MANA DERBEDEILOR , GOLANILOR, DEZAXATILOR, DEMENTILOR, RETARZILOR, TICALOSILOR, CURVELOR, PROSTITUATILOR SI PROSTITUOATELOR, IAR LA NIVEL COLECTIV SUNTEM O TARA DE NEMERNICI ATA TIMP CAT II TOLERAM PE ACESTI TRDATORI. SUNTEM UN POPOR LAS SI PREABLAJIN, FARA VIITOR .

  2. GMitu

    ”Vreți să MAI fiu ÎN CONTINUARE…’ ‘. Ce BOU!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!