AcasăNewsReplica lui Dragnea pentru deputatul Florin Roman: "somn usor!"

Replica lui Dragnea pentru deputatul Florin Roman: „somn usor!”

Intentia careia ii daduse glas, in prima parte a zilei, deputatul liberal Florin Roman nu a parut sa ii dea prea mari emotii celui de-al treilea om in stat.

Intrebat cum vede intentia deputatului de a-si instala un cort in proximitatea biroului presedintelui Camerei, Liviu Dragnea i-a urat din start „Somn usor!”, adaugand, apoi, ca „sunt unii care dorm si in scaun”.

Forma extrema de protest la care alesul neamului a dezvaluit ca se gandeste, aceea de a protesta in fata biroului presedintelui Camerei Deputatilor, ar avea ca scop o evidentiere pe cat de clar posibil a nemultimirii deputatului  fata de ceea ce Florin Roman considera a fi „lipsa de reactie” a Guvernului privitor la finantarea Monumentului Unirii de la Alba Iulia. Doar ca Dragnea spune ca ar exista deja alocata finantare pentru acel monument. „In legatura cu monumentul respectiv este luata deja de mai mult timp decizia de a fi finantat acel monument si se va finanta, indiferent de locul unde doarme domnul deputat”, a conchis Liviu Dragnea.

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger