AcasăNewsDragnea, banuit ca joaca la cacealma cu Antonescu

Dragnea, banuit ca joaca la cacealma cu Antonescu

Liviu Dragnea nu ii mai da sanse lui Crin Antonescu la prezidentiale, daca nu mai e USL

Chiar daca se feresc sa comenteze public  frumoasa si surprinzatoarea relatie de prietenie  a lui Liviu Dragnea cu Crin Antonescu, pesedistii nu exclud posibilitatea ca liderul PNL sa piarda chiar pe mana noului sau camarad.

Liviu Dragnea il va sustine pe Crin Antonescu atata timp cat liderul PNL nu-i va strica planurile

Social-democratii care au ”copilarit” cu Dragnea, atat in PSD, cat si in PD, recunosc ca ”baronul” de Teleorman este un tip calculat care, odata ce si-a fixat un scop, nu are liniste pana nu-l atinge.  Dovada in acest sens sta chiar modul in care si-a construit cariera politica, Liviu Dragnea fiind vazut de multi drept unic contracandidat al lui Victor Ponta la conducerea partidului. Obiectiv pe care si l-a fixat cu multa vreme in urma,  daca este sa ne luam dupa pesedisti, care sustin ca Dragnea nu va ezita sa-l sacrifice si pe Crin Antonescu, in cazul in care liderul PNL ii va incurca socotelile. ”Liviu (Dragnea –n.r) are razboiul lui cu Ponta. Stie toata lumea ca nu s-au inteles niciodata si ca Liviu tinteste functia de presedinte al PSD. In consecinta, probabil ca i s-a parut ca ar fi bine sa-l aiba pe Antonescu de partea lui, sa fie in tandem. Dar daca Antonescu, cu iesirile lui publice, cu aroganta lui, ii va strica ploile fie in Teleorman, fie in PSD, este posibil ca Dragnea sa-i puna piedica. Ii face o surpriza, ii scoate un scor bun, nu de 50 la suta plus unu, ci de 49%  sau 50%, ca sa-i inchida gura”, ne-a declarat un lider social-democrat.

Asocierea cu baronii ii afecteaza imaginea lui Crin

Liderul PNL a cazut intr-o capcana. Aceasta este parerea analistului politic Cozmin Gusa, care a precizat ca insotirea liberalului cu ”baronii si mogulii” ( a se citi Liviu Dragnea si Dan Voiculescu) il va costa cariera politica. ”Crin Antonescu s-a dus intr-un loc comod, la adapostul lui Voiculescu si sub protectia baronilor transpartinici, fara sa-si dea seama ca isi fractureaza tulpina candidaturii sale pe termen lung”, a explicat Gusa.

author avatar
Adelina Ionicel
737 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger