AcasăNewsDragnea, baie de multime la Craiova, insotit de colegi si de iubita

Dragnea, baie de multime la Craiova, insotit de colegi si de iubita

Pana sa ajunga sa le vorbeasca persoanelor adunate in Piata Mare din Craiova, liderii social-democrati in frunte cu Liviu Dragnea si candidatii PSD la europarlamentarele din mai au facut o veritabila baie de multime.

Au trecut minute bune pana ce Liviu Dragnea, Rovana Plumb – social-democrata care deschide lista PSD la europarlamentare – Codrin Stefanescu si Gratiela Gavrilescu sa reuseasca sa ajunga pe scena pe care s-au rostit discursuri la evenimentul electoral din inima Baniei. Dragnea nu s-a grabit – a dat mana si a facut poze cu oamenii, pana sa ajunga la scena.

Ce nu a fost trecut cu vederea a fost faptul ca in spatelele lui Dragnea s-a aflat si Irina, tanara si sa iubita, care, zambitoare, il insoteste, iata, si la Craiova, la evenimentul de lansare a candidatilor PSD la europarlamentarele din 26 mai, dupa ce a fost prezenta si la Congresul PSD de anul trecut.

sursa foto: Facebook/PSD

317 afisari

4 COMENTARII

  1. Cand trebuie sa mearga la tribunal sau in Ardeal sa vedeti ca il tine spondiloza!

  2. De ce nu face Mutalakul un miting si o baie de multime?chiar si in Transilvania sau in Bucuresti si sa tina o cuvantare libera,de vreo ora,fara sa citeasca texte scrise de altii pe care nici nu le intelege,pentru ca nu stie si nici nu-l intereseaza.

  3. In Ardeal nu merge de scarba! Vechiul regat renaste si transilvania se poate duce la dracu !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger