AcasăNewsDragnea baga strambe intre Iohannis si CE

Dragnea baga strambe intre Iohannis si CE

Liderul PSD incearca sa-l instige pe Iohannis contra Delegatiei CE la Bucuresti

Liviu Dragnea a discutat cu Klaus Iohannis, dupa depunerea juramantului de catre noii ministri, despre ”minciunile” transmise comisarilor europeni de catre sefa Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> incearca sa l instige pe Iohannis contra Delegatiei CE la Bucuresti

Conform liderului PSD, doamna in cauza, Angela Cristea, ii dezinformeaza constant pe cei de la Bruxelles. Practica catalogata de Dragnea drept una profund ”antiromaneasca” si daunatoare intereselor nationale, fapt pentru care este nedrept sa ramana ”netaxata”. Cum insa doamna este angajata Comisiei Europene – una careia nimeni nu-i poate inchide gura, crede si transmite ce vrea ea, Dragnea nu poate taxa nimic, motiv pentru care a incercat sa starneasca macar ceva dihonie intre delegatia CE si Iohannis. ”Astazi minte despre premierul Romaniei, poate ieri sau poimaine minte despre presedintele Romaniei”, a pictat-o Dragnea in negru pe Angela Cristea. Liderul PSD s-a grabit chiar sa-l caineze pe Iohannis – asta dupa ce cu doua luni in urma jura ca nici buna-ziua nu o sa-i mai dea cat o fi presedinte. ”Nu mi se pare corect ca nu presedintele Romaniei sa fie cel care informeaza CE, comisarii europeni, PE daca este cazul, despre situatia din Romania, ci alti cetateni cu diverse pozitii care spun lucruri nereale despre ce se intampla in Romania”, a turnat Dragnea otrava in urechea lui Iohannis. Data fiind comoditatea si stilul actualului nostru presedinte, Dragnea si-a irosit degeaba timpul incercand sa-l atate pe Iohannis contra Angelei Cristea. O doamna pe care Dragnea nu o inghite (desi este un admirator declarat al reprezentantelor sexului frumos) in principal pentru faptul ca tine Bruxelles la curent cu faptele sale de arme.  ”Despre mine a transmis tot timpul informatii, asta o stiu”, recunoaste liderul PSD cu naduf.

author avatar
Simona Badulescu
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger