AcasăNewsDragnea baga prima lopata sub scaunul lui Ponta

Dragnea baga prima lopata sub scaunul lui Ponta

Incurajat de concubinajul cu Crin Antonescu, Liviu Dragnea a inceput sa sape gospodareste la groapa sefului sau de partid, Victor Ponta. A facut-o chiar la depunerea candidaturii cand, netam – nesam, s-a ”trezit” vorbind despre plagiat (ceea ce, pentru un pesedist din zilele noastre, echivaleaza cu a vorbi despre funie in casa spanzuratului).

Liviu Dragnea si Crin Antonescu cred ca, impreuna si fara Ponta, isi pot construi un viitor politic luminos

Plagiatul invocat aiurea-n tramvai l-a surprins pana si pe Crin Antonescu, cel care initiase, in gluma, dialogul.

Antonescu: La lucrarile astea de diploma (depunerea dosarelor de candidati – n.r.), cand ai un proiect, iti pun intrebari din dosar, stii?
Dragnea: Si la plagiat tot asa e?
Antonescu: Nu stiu!

Combinatia Dragnea – Antonescu s-ar putea dovedi a fi una mortala pentru cariera lui Victor Ponta

Chiar daca a fost scapata involuntar, ”glumita” lui Dragnea denota sentimentele alese pe care secretarul general al PSD le nutreste fata de actualul sau sef de partid, mai tanarul si mult prea voluntarul Victor Ponta. Sentimente negate vehement de Dragnea, dar remarcate cu ochiul liber de pesedistii care vorbesc deja deschis despre intentia colegului teleormanean de a-i lua locul lui Ponta. Atat la partid, cat si la Guvern, daca se poate. Si se poate, daca USL supravietuieste alegerilor si Antonescu ramane de partea lui Dragnea. Pericolul pentru Victor Ponta este cu atat mai mare cu cat secretarul general al PSD este agreat si de ”baronii” pe care actualul lider a opintit inutil sa-i aduca la ordine. Indiferent de scenariile clocite de noul cuplu politic, Dragnea – Antonescu, cert este ca reanimarea gratuita a plagiatului de catre primul a demonstrat inca o data valabilitatea proverbului ”fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur”.

author avatar
Simona Badulescu
1.287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger