Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, asteptat la mitingul PSD de la Iasi

Dragnea, asteptat la mitingul PSD de la Iasi

Autor:

In cursul acestei zile, centrul Iasului va gazdui un miting PSD, la care ar urma sa participe cateva zeci de mii de oameni.

 

dragnea Dragnea, asteptat la mitingul PSD de la IasiManifestarea organizata de filiala PSD Iasi va avea loc, asadar, chiar de Ziua Europei si in ziua in care la Sibiu se vor intruni, la Summitul informal al consiliului Europena, zeci de lideri de stat sau de guvern veniti in Romania pentru a discuta viitorul UE.

La manifestarea ce va incepe in jurul orei 14 este asteptat liderul social-democrat, Liviu Dragnea, dar si alte nume cunoscute din cadrul formatiunii. Premierul Dancila, presedinte executiv al PSD, nu va participa la miting, pentru ca se va afla la Cluj.

Special pentru evenimentul PSD fost deja instalata o scena in Piata Unirii din oras.


4 comentarii to Dragnea, asteptat la mitingul PSD de la Iasi

 1. Vlad Tepes

  Succes PSD !!!
  Sintem alaturi de tine si nu vom ceda indiferent de consecinte !!!

 2. ??????

  “Liviu milițianu” a anunțat că este nervos și face scandal la Iași, ?

 3. Anonymous

  Mai tablagiule, Dragnea ciorapi crosetati si cu gumari prafuiti, te- ai uitat la intrunirea Europei ? Mai tii minte cand Basescu, alt tablagiu mergea la intanlirile europene si era ca o oaie neagra , nu vorbea nimeni cu el , era ciumat cum se spunea la romani acum 200 de ani. E , azi erau ciumati , bozgorul , fost fotbalist , Orban , cehul , un fel de securist ca Tiriac, bulgarul , gat gros , fost bodyguard al exregelui Semion si slovakul, nu conteaza cum il chema . Polonezul la fel, partidul lor aut din familia europena . Partidul bozgorului fotbalist va fi exclus din familia europena si partidul tau ba militiene . Europa merge inainte nu sta duo ciotuiri rusesti ca voi , ma mazga din Gratia.

 4. Anonymous

  Mai tablagiule, Dragnea ciorapi crosetati si cu gumari prafuiti, te- ai uitat la intrunirea Europei ? Mai tii minte cand Basescu, alt tablagiu mergea la intanlirile europene si era ca o oaie neagra , nu vorbea nimeni cu el , era ciumat cum se spunea la romani acum 200 de ani. E , azi erau ciumati , bozgorul , fost fotbalist , Orban , cehul , un fel de securist ca Tiriac, bulgarul , gat gros , fost bodyguard al exregelui Semion si slovakul, nu conteaza cum il chema . Polonezul la fel, partidul lor aut din familia europena . Partidul bozgorului fotbalist va fi exclus din familia europena si partidul tau ba militiene . Europa merge inainte nu sta duo ciotuiri rusesti ca voi , ma mazga din Gratia. Ziarul asta care va fi desfiintat dupa alegerile europene a inventat o prostie , scrisa in limba engleza , care blocheaza ce scriu romanii, sigur nu le place comunistilor care platesc aceste fituici. UOOOOO!!!! JOS CIUMA ROSIE !!!!!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!