Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea ar putea fi audiat dupa Basescu. Precizarile sefului Comisiei SRI

Dragnea ar putea fi audiat dupa Basescu. Precizarile sefului Comisiei SRI

Autor:

Dupa intepatura venita, deunazi, dinspre seful sau de partid, Liviu Dragnea, in legatura cu intarzierea invitarii sale la Comisia SRI de la Parlament, Claudiu Manda a adus in discutie un orizont de timp legat de chemarea lui Liviu Dragnea la audieri.

 

manda 300x300 Dragnea ar putea fi audiat dupa Basescu. Precizarile sefului Comisiei SRIIn primul rand, se va incheia cu audierea fosutlui numar 2 din cadrul Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea, care a venit deja de doua ori la Comisie si urmeaza sa mai ajunga cel putin o data sa stea de vorba cu parlamentarii care fac parte din Comisia pentru controlul asupra activitatii SRI. Aabia apoi se vor formula alte invitatii, a explicat, miercuri, Claudiu Manda. “Dupa ce finalizam audierea cu dl Coldea, dupa ce o sa-l invitam pe Traian Basescu, daca o sa vina sau o sa refuze, o sa discutam si despre invitarea domnului Dragnea”, a explicat social-democratul Manda.

Marti, in prima sa declaratie facuta la Parlament dupa scurta vacanta de Pasti, Dragnea se arata inca o data dispus sa faca unele aspecte cunoscute Comisiei SRI, “probabil in aceasta viata cand dl Manda o sa se uite in agenda si o sa-mi faca si mie un loc”.

sursa foto: Facebook/Claudiu Manda    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!