AcasăNewsDragnea anunta ca se face comisie in privinta SPP

Dragnea anunta ca se face comisie in privinta SPP

In conditiile in care in ultimele zile se astepta o decizie pe acest subiect, in urma cu scurta vreme s-a aflat ca se face, pana la urma, o Comisie speciala de ancheta privind Serviciul de Paza si Protectie!

Joi la pranz va avea sedinta privind infiintarea Comisiei SPP

Cel care a anuntat acest lucru a fost chiar liderul social-democrat, inaintea sedintei conducerii PSD-ului, care urmeaza sa inceapa in cateva minute. „Astazi am decis, impreuna cu dl presedinte Tariceanu, sa convocam Biroul Permanent reunit (….) avand ca principal punct pe ordinea de zi infiintarea Comisiei de ancheta privind activitatea directorului SPP, dl Pahontu, si modul in care… si sa vedem daca a implicat institutia in activitati dincolo de sfera atributiilor legale”, a subliniat seful PSD.

Va amintim ca tot Liviu Dragnea a fost cel care a lansat in spatiul public o serie de acuzatii la adresa actualului sef al SPP-ului, generalul Lucian Pahontu, si a declarat in cateva randuri ca i se pare ca o astfel de comisie speciala e necesara, pentru lamurirea unor aspecte.

SPP a inceput vanatoarea de vrajitoare!

Pahontu, prins noaptea la Marriott!

Gata, Pahontu intra in Comisia de ancheta!

Tudose, penetrat de Pahontu!

Pahontu, batut de EBA cu placa!

175 afisari

1 COMENTARIU

  1. TREBUIE FACUTA CAT MAI URGENT O COMISIE NATIONALA PENTRU AUDIEREA, banditilor, prostilor, hotilor, sfertodoctilor, impostorilor, retarzilor, CURVELOR, gunoaielor umane ,etc care au facut si fac politica sau guverneaza tara de 28 de ani si mai ales pt audierea repetentilor natiunii precum DREAK-NEA si a pretinselor elite ORDINARE precum PROSTARICEANU NIMFOMANU pentru a arata POPORULUI ca RO dupa 1989 a fost CAPTURATA DE HOTI,,TICALOSI, TRADATORI, DOBITOCI, MAFIOTI, PROSTITUATI(TE)……………………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger