Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea anunta ca nu merge la receptia de Ziua Nationala, de la Cotroceni

Dragnea anunta ca nu merge la receptia de Ziua Nationala, de la Cotroceni

Autor:

Chiar daca inca nu s-a decis asupra locurilor in care se va afla de Ziua Nationala, in Anul Centenar, al treilea om in stat pare ca stie clar unde nu va merge: la Cotroceni.

 

dragnea cex 350x191 Dragnea anunta ca nu merge la receptia de Ziua Nationala, de la CotroceniIntrebat daca va fi prezent la receptia gazduita de Administratia Preziedentiala cu prilejul zilei de 1 decembrie, Liviu Dragnea – presedinte al Camerei Deputatilor si al PSD – a raspuns scurt: “eu nu”.

Ulterior, cand un reprezentant al presei a incercat sa afle care sunt ceremoniile la care va asista de Ziua Nationala, Dragnea a dat de inteles ca inca nu a luat o hotarare. “Inca nu m-am decis, undeva unde sa fiu invitat, am foarte multe invitatii si o sa aleg zilele astea. Sper sa fiu si intr-o stare de sanatate buna”, a declarat al treilea om un stat, luni dupa-amiaza, aflat la Parlament.

Nu au fost putini care si-au amintit ca nici anul trecut Liviu Dragnea nu a fost prezent la receptia oferita de Presedintie, cu prilejul Zilei Nationale.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!