Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Se anunta actualizari la programul de guvernare. Dragnea: nu discutam de ministere si ministri astazi

Se anunta actualizari la programul de guvernare. Dragnea: nu discutam de ministere si ministri astazi

Autor:

Desi cei mai multi se asteptau ca acesta sa fie prioritatea sedintei de luni, in pragul sedintei conducerii PSD de luni s-a aflat oficial ca inca nu se definitiveaza structura Cabinetului Dancila, ci ca in CEX se va vorbi despre programul de guvernare. “Asta va fi subiectul principal”, a anuntat Liviu Dragnea.

 

dragnea 1 350x238 Se anunta actualizari la programul de guvernare. Dragnea: nu discutam de ministere si ministri astaziIn urma unor discutii avute inca din ziua precedenta, cu liderii locali, s-a ajuns la concluzia ca in cadrul sedintei conducerii PSD-ului sa se discute in principal despre programul de guvernare, si nu despre componenta Executivului Dancila. “Parerea cvasiunanima a fost – si eu am fost de acord cu ea -ca ne-am grabi daca astazi am discuta si am stabili in CEx ministrii si am stabilit (…) ca nu discutam de ministere si ministri astazi”, a anuntat Dragnea, pana sa inceapa Comitetul Executiv National PSD.

De altfel, liderul social-democrat a mentionat  ca s-a vorbit si se va mai discuta si cu cei de la ALDE pe marginea programului de guvernare. “Nu vor fi modificari mari sau multe“, ci doar actualizari la acest program, a subliniat Dragnea.

sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!