Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, anunt. Se cere demararea procedurii de rechemare a ambasadorului Maior

Dragnea, anunt. Se cere demararea procedurii de rechemare a ambasadorului Maior

Autor:

In cadrul Comitetului Executiv National de la Neptun s-au avut in vedere mai multe subiecte, in decursul orelor in care mai-marii PSD au discutat – mai mult sau mai putin tensionat.

 

dragnea 720x408 Dragnea, anunt. Se cere demararea procedurii de rechemare a ambasadorului MaiorIar la finele sedintei, Liviu Dragnea a anuntat, intre altele, ca “s-a cerut doamnei prim-ministru ca sa-i ceara domnului ministru Melescanu sa declanseze procedura de rechemare a dlui ambasador George Maior din SUA in Romania”.

Liderul PSD a fost intrebat daca a contat “decisiv” reactia oficialului roman la scrisoarea de dincolo de Ocean, respectiv a avocatului Giuliani, iar Dragnea a pus accent si pe un alt subiect indelung discutat in ultima vreme – protocoalele. “Cred ca ar trebui rechemat pentru ca are multe explicatii de dat in legatura cu protocoale si cu acuzatiile care au tot iesit la iveala impotriva dumnealui. Iar in ceea ce priveste pozitiile pe care le-a avut public in Statele Unite eu cred ca depasesc atributiile unui ambasador. Ambasadorul totusi -teoretic – nu e nici politic si nu reprezinta decat interesele statului roman, nu ale unui om sau ale unui sistem”, a subliniat Dragnea., inainte de a spune ca in cazul in care ministrul va stabili ca “nu este oportun” un astfel de pas, “o sa discutam in Coalitie”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!