Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea: Am convenit sa avem un sistem integrat de comunicare PSD- ALDE-Guvern-Parlament

Dragnea: Am convenit sa avem un sistem integrat de comunicare PSD- ALDE-Guvern-Parlament

Autor:

Se cauta solutii pentru hibele la nivel comunicare, admise deopotriva de catre liderul ALDE si al PSD-ului , intr-o declaratie comuna, facuta la Mamaia.

 

lideri 720x328 Dragnea: Am convenit sa avem un sistem integrat de comunicare PSD  ALDE Guvern Parlament“Avem, constatam, permanent, anumite deficiente pe partea de comuncare, pe are incercam sa le remediem, am discutat in acest sens ce vom face in continuare (…) in asa fel incat ca actiunile pe care le decidem sa nu reusim le punem sub semnul intrebarii prin propriile noastre defiente”, a subliniat, in prima faza, liderul ALDE.

Si Liviu Dragnea a recunoscut, apoi, ca sunt probleme de comunicare “intre Guvern si partide, intre partide si Guvern si in cadrul grupurilor parlamentare” si ca s-a decis sa se ia masuri. Concret, ca s-a “convenit (…) sa avem un sistem integrat si compact de comunicare PSD- ALDE-Guvern-Parlament, in asa fel incat masurile legislative, guvernamentale care se iau sa poata sa fie comunicate in timp real (…) si noi sa le putem comunica in mod coerent”, a punctat liderul social-democrat.

sursa foto: captura video Antena3


1 Comentariu la Dragnea: Am convenit sa avem un sistem integrat de comunicare PSD- ALDE-Guvern-Parlament

  1. VERONICA

    Cand toti emit doar grozavii, idiotenii, ineptii, basini, etc ce sistem integrat de comunicare sa se faca DEMISIA GUNOIELOR.
    Ro NU POATE FI SALVATA DE CATRE CEI CARE AU DISTRUS-O ……..Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!