AcasăNewsDragnea acuza: sesizarea, "conceputa la Cotroceni". /Iohannis "doreste sa fie seful romanilor"

Dragnea acuza: sesizarea, „conceputa la Cotroceni”. /Iohannis „doreste sa fie seful romanilor”

Reactiei categorice exprimate inca de joi, cand s-a aflat ca Ludovic Orban a facut o sesizare la Parchetul General pe numele premierului si a liderului PSD, i se adauga cea din cursul acestei zile, in care Liviu Dragnea arata cu degetul inspre Cotroceni.

Al treilea om in stat considera ca plangerea depusa de seful PNL, in nume personal, la Parchet ar fi fost redactata la sediul Presedintiei. „Mie mi se pare o acuzatie dementa, nu o acuzatie grava. In opinia mea, (…) aceasta sesizare, plangere sau ce a facut aceasta unealta (seful PNL-n.n) este conceputa si redactata la Cotroceni. Si cred ca in foarte scurt timp vom avea toti acces la textul acestei plangeri. Vom constata cu totii ca este de fapt conceputa la Cotroceni, ca urmare a amenintarilor pe care presedintele le-a indreptat catre primul-ministru Dancila”, a tunat Dragnea.

Seful PSD nu s-a oprit insa aici, continuand sa arunce sageti inspre presedinte, pe care il acuza ca „doreste sa aiba controlul pe toate institutiile statului intr-un mod brutal, neconstitutional”.

Totodata, Dragnea a invocat „dorinta lui Klaus Iohannis de a prelua brutal guvernarea (…) in urma unor amenintari, practicand santaj, prin uneltele sale (…) punand presiune din ce in ce mai mare pe primul-ministru Romaniei” si ca „se constata ca nu se poate avea niciun fel de relatie cu Klaus Iohannis. Nu este seful statului, doreste sa fie seful statului, seful romanilor”.

168 afisari

2 COMENTARII

  1. PROSTII, NERUSINATI,IDIOTI, CRETINI, DERBEDEI, SEMIDOCTI, IMBECILI, CURVELE , TRADATORII, GUNOAIELE SI NULITATILE UMANE ETC TREBUIE ELIMINAT CAT MAI URGENT DIN VIATA PUBLICA , SOCIALA SI ADMINISTRATIVA A TARII.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger