Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea acuza: Miza lui Iohannis e ca eu sa nu mai exist/Il crede implicat in condamnarea sa

Dragnea acuza: Miza lui Iohannis e ca eu sa nu mai exist/Il crede implicat in condamnarea sa

Autor:

Liderul social-democrat a facut o serie de declaratii sonore cu referire la condamnarea sa in dosarul angajarilor de la DGASPC Teleorman.

 

dragnea 1 Dragnea acuza: Miza lui Iohannis e ca eu sa nu mai exist/Il crede implicat in condamnarea sa“Este clar ca miza principala a lui Klaus Werner Iohannis este ca eu sa nu mai exist. Este miza principala”, considera Dragnea. Intrebat daca e de parere ca presedintele ar fi implicat direct, in condamnarea sa, seful PSD a rapuns scurt: “da, asta e parerea mea” “Vorbim de a doua condamnare pe care o primesc fara probe sitotal nevinovat. (…) Primeam amenintari, ma rog, avertizari, ai grija cu Legea off-shore (…) ai grija cu mitingul (…) ai grija ca sunt presiuni foarte mari pe judecatori”, a sustinut liderul PSD, miercuri seara, la Antena 3.

Dragnea nu s-a oprit, insa, aici. “Este un ofiter, nu ii dau nume, (…) dar care mi-a zis ca a participat intamplator la o discutie cu niste sefi din niste institutii si care au zis – ‘domne, deocamdata am rezolvat doar cu un judecator, dar lucram in continuare’. (…) Daca tine la onoarea militara si nu are mize mici, (…) poate ar fi bine sa iasa sa spuna, pentru ca maine i se poate intampla lui. (…) Sentinta mea a fost data prin presiune. Unul dintre judecatorii din complet a rezistat la presiune, ceilalti doi nu”, a sustinut al treilea om in stat.


2 comentarii to Dragnea acuza: Miza lui Iohannis e ca eu sa nu mai exist/Il crede implicat in condamnarea sa

  1. ??????

    Domnul Liviu Dragnea zice că își dorește să nu intervină în funcționarea instituțiilor și nici să facă dezvăluiri despre cei care abuzează ?

  2. ??????

    Opinați că un “lider politic” ar putea “pretinde” astfel de “atribuții” ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!