AcasăNewsDragnea invoca un "antisemitism institutional" in cazul sesizarii depuse de Orban

Dragnea invoca un „antisemitism institutional” in cazul sesizarii depuse de Orban

Dupa sedinta Biroului Permanent National, liderul social-democrat a iesit in fata presei si a demontat demersul facut, zilele trecute, de catre seful PNL, si anume sesizarea depusa la Parchet pe numele Vioricai Dancila si al lui Liviu Dragnea.

„Nu exista nicio farama de adevar”, a sustinut presedintele PSD, cu referire la acuzatiile continute de aceasta plangere, sesizare pe care o vede ca pe o incercare „de a prelua in mod nelegitim guvernarea”.

„Subiectul zilei (…) in legatura cu plangerea penala facuta, depusa sai asumata de catre Ludovic Orban – se contureaza sau se poate contura ideea ca aici vorbim, pe langa alte prostii, se poate vorbi de antisemitism institutional. In momentul in care, citind acea plangere penala, se vorbeste de acuzatii de inalta tradare pentru un oficial care a avut intalniri oficiale cu sefi de stat si de guvern din alta tara, dincolo de faptul ca este o abordare KGB-ista, ceausista securista (…) aici este tratat statul Israel ca o putere straina cu care noi suntem in conflict. (…) Dupa parerea noastra, este o actiune care aduce deservicii majore Romaniei- atat cei care au conceput aceasta plangere penala cat si cel care si-a asumat-o dau dovada de o mare iresponsabilitate”, sustine Dragnea.

87 afisari

3 COMENTARII

  1. E un stat strain de aliantele noastre. Sa presupunem ca Nato are un plan strategic, tu expiri acel plan la partenerul tau strategic iar partenerul tau il da Rusiei de 9 Mai… Tradarea nu înseamnă antisemit ca asa a fost acuzat Maresalul in Odessa. El a dat ordin ca toti cei ce se fac acuzati ca au omorat prin surprindere osteni romani sa fie prinsi si judecati martial. Au fost pri si evrei bolsevici partizani judecati sj impuscati. Atat.

  2. „Antisemitism !” Doar Dragnea si parasuta de Raduleasca sunt in stare sa vorbeasca despre asa ceva.Adica, Penalul Dragnea este deja semit si cineva care se pronunta cu legea in mana impotriva lui este antisemit ? Noaptea mintii.Asta l-au invatat consilierii evrei trimisi de Soros ? Ca Romania este condusa de evrei se vede cu ochiul liber, dar nu de Dragnea Penalul „semitul” ci de Isarescu si ai lui, de Joianis si ai lui, de Iliescu Fugitul din tara si ai lui, etc.Vremurile care vin sunt crunte dar romanii si-o merita.Insa TALHARII sa nu se bucure pentru ca planul lor de dezmembrare a Romaniei nu va putea fi dus pana la capat.Insa trebuie sa ne asteptam la ce-i mai rau.Dupa un razboi civil care a fost prezis si se vede ca asta va urma, Romania va scapa de reptilele si arahnidienii care o sugruma, si va deveni ceea ce merita.

  3. Sub aceasta perdea de fum invingatorii au stramutat familii germane milioane de germani găsindu-și sfarsitul in Siberia sau in Cehia prima tara invadata. Milioane de italieni romani spanioli unguri sloveni lituanieni austrieci finlandezi ucraineni și-au gasit sfarsitul in marsuri interminabile spre Polul Nord sau ingrasa taiga siberiana. O astfel de perdea acoperea perfect crima de razboi a aliatilor victoriosi ca razbinare. Romania nu a cunoscut niciodata antisemitism. Dobrogea e un exemplu unic de desavarsire etnica in lume. 18 etnii traiesc într-o armonie deplina de mii de ani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger