AcasăNewsDragnea a venit la CEx cu doua valize. Una cu gogosi, alta...

Dragnea a venit la CEx cu doua valize. Una cu gogosi, alta cu „dosare” (VIDEO)

Liderul PSD a ales sa dea o replica aparte in povestea valizei care ar fi fost gasite de un localnic si ajunse in posesia jurnalistilor de la Rise Project.

Asa ca pana sa participe la sedinta Comitetului Executiv National a adus doua valize negre. Una cu gogosi, alta cu sapte dosare si cateva stick-uri, aluzie la documentele care ar fi fost gasite in valiza de pe camp. „Am intarziat putin pentru ca am primit doua valize. Prima valiza este cu gogosi de la Rise Project. (…) Sunt din Teleorman, si ca orice localnic din Teleorman am gasit in fundul curtii o valiza cu documente (…) opa, si mai avem niste stick-uri, care nu au ajuns la DNA”, a punctat Dragnea.

 

sursa foto: captura Antena3

Pe langa prezentarea continutului valizelor, liderul PSD a tinut sa spuna ca aceea gasita recent nu ar avea legatura cu domnia sa. „Este o gogoasa, nu are nicio legatura cu mine, nu ma intereseaza ce-i acolo, habar n-am ce-i in acea valiza (…) cine a dat, de ce a dat (…) n-are nicio legatura cu mine acea valiza (…) cred ca e o prostie, o disperare, probabil si sa acopere si scandalul in jurul dlui Lazar (…) numai ca acest scandal nu poate fi ocolit”, a sustinut Dragnea, pana sa plece, lasand jurnalistii sa pozeze si sa filmeze continutul valizelor aduse la Parlament.

 

author avatar
Cristina Stefan
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger