AcasăNewsDragnea: “Miza este „sfasierea“ teritoriala a Romaniei“

Dragnea: “Miza este „sfasierea“ teritoriala a Romaniei“

Liviu Dragnea a facut un apel general la calm si a avertizat ca orice escaladare a protestelor poate duce la scaparea lucrurilor de sub control si la ”sfasierea Romaniei”.

Sfarsit dorit de vecinii nostri, dupa cum a subliniat liderul PSD. ”Indiferent de ce cred unii sau altii, de escaladarea protestelor nu va profita nimeni, nici eu, nici Tariceanu, nici presedintele. Cine crede altfel se inseala”, a insistat Liviu Dragnea. Tot ele a sustinut ca abrogarea ordonanatei referitoare la modificarea Codurilor penale a fost doar pretextul cautat de cei care au avut ca miza, imediat dupa alegerile parlamentare, ”sfasierea PSD-ului, ruperea sa pentru a nu putea guverna”. Dragnea s-a ferit sa puna paie pe foc cu referiri la Klaus Iohannis si s-a multumit doar sa spuna ca asteapta un mesaj de detensionare a situatiei transmis de acesta, dat fiind faptul ca seful statului a fost cel care ”i-a incitat” pe protestatari la prima lor iesire in strada.

author avatar
Simona Badulescu
2.491 afisari

10 COMENTARII

  1. Te faci ca ploua dragnea,ai aruncat o mica batista pe tambal,stii foarte bine,ca si ponta,ca balegarul kwj este mercenarul special numit guvernator(ca sa fie a primit cadou in jur de 2 milioane de voturi) pentru punerea in practica a planurilor de distrugere a statului(in prezent colonie)roman pana la data comemorarii,vai greseala,a serbatoririi marii uniri de la anul.Asa se vede si de pe luna si chiar marte,sper sa ma insel amarnic.

  2. Foarte adevarat. Probabil ca in cartea de istorie se va scrie ca Romania, in timpul lui Iohannis, s-a dezvoltat atat de mult incat si-a depasit teritoriul. O parte a trecut la bulgari, una la rusi si inca una la unguri.

    • Seamana cu vechiul plan sovietic privind „Raionul Dunarea-de-Jos”, de impartire a Romaniei in bucati.

    • Din pacate tara este aruncata in haos de cuplul Dragnea-Tariceanu (Grindeanu e doar un lingau prost)care, pentru interesele lor personale nu se sfiesc sa sacrifice Romania.

  3. Si daca este asa de ce nu faci un pas in urma ca sa detensionezi situatia, sau persoana ta este mai importanta decat tara? Din pacate, de la 1989 citire, pentru indivizii acestia tara nu conteaza!

    • Te urmaresc de ceva vreme, desi nu stiu de ce imi pierd vremea cu tine. Fa tu pasul inapoi. Definitiv. Spui numai tampenii.

  4. Protestatarii din strada sunt niste pierde-vara,neispraviti si nulitati!Dragnea si guvernul Grindeanu vor sa ridice nivelul de trai al populatiei,sa revigoreze industria si agricultura,sa revigoreze comertul exterior,dar asta deranjeaza sasul si sustinatorii lui din strainatate!Si,o sugestie:cine nu este de acord cu politica PSD,sa plece din tara cit mai repede,Romania are nevoie doar de oameni iubitori de neam si tara!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger